Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sz_erintetek milyen egy csúnya fiú?
Figyelt kérdés
csak hogy a fiúkat is bemocskoljuk ;)2009. aug. 29. 21:10
1/25 anonim válasza:
Szeplős, igénytelen, büdös, vörös hajú, sárgák a fogai.
2/25 anonim válasza:
Nagyon vékony, magas, pattanásos, elálló fülő, rondafogú.
4/25 anonim válasza:
Mi a baj azzal, ha valaki magas?
5/25 anonim válasza:
Ha a kb 190 cm-hez kb 60 kg társul az csúnya.
6/25 anonim válasza:
azt én sem értem:D
nekem az a ronda,ha ápolatlan, hájas,és semmi izom nincs rajta, és nekem a barna bőr-haj-szem az ideálom, de ez nem azt jelenti, hogy a fehér bőrű egyenesen ronda, csak a barnát hamarabb észreveszem
7/25 anonim válasza:
16 éves létemre 190cm vagyok, lehet, h ezért nem volt még csajom ? :)
8/25 anonim válasza:
jah én 190vok 16 éves és kb 85kg.sztem nem vok csúnya.
9/25 A kérdező kommentje:
szerintem arról senki se tehet ha valaki szeplős, vörös hajú illetve magas... :)
2009. aug. 29. 21:37
10/25 anonim válasza:
Ennyiből milyen a csúnya lány?
Ja amúgy én szeplős vagyok egy kicsit meg a hajam is ilyen vörösesbarna. Ezek szerint én egyből csúnya vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!