Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a vélemenyetek a félénk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a vélemenyetek a félénk pasikról?

Figyelt kérdés

Vannak olyan pasik akik azért nem kezdeményeznek mert elmondásuk szerint gyávák, és félnek a csalódástól. Én erre azt mondom, hogy ha egy pasi emiatt fél kezdeményezni, az talán még sosem volt igazán szerelmes, mert akkor félretenné minden gyávaságát...

Szerintetek?

2013. jan. 16. 13:28
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

"hogy ha egy pasi emiatt fél kezdeményezni, az talán még sosem volt igazán szerelmes, mert akkor félretenné minden gyávaságát..."

Ez hülyeség.

2013. jan. 16. 13:30
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
mindenkinek a magánügye, hogy hogyan közeledik a másik nemhez...
2013. jan. 16. 13:31
 3/30 anonim ***** válasza:
Csupán annyit, hogy nem szeretnék ilyen társat magamnak. Amúgy szíve joga olyannak lenni, amilyen ember akar és tud lenni...
2013. jan. 16. 13:31
 4/30 anonim ***** válasza:
Én régen félénk voltam.Mégis volt több olyan lány is akiért félretettem.Szóval van akiért érdemes összeszednie az embernek a bátorságát,mert ha nem teszi,talán egész életében bánni fogja és veri majd a fejét a falba a gyávasága miatt.
2013. jan. 16. 13:32
 5/30 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de jó lenne ha most ezt a kérdést megnézné az a nemsoká 40es férfi, akire várok és beírná, hogy mi a fene a van.
 6/30 anonim ***** válasza:
Én pont most egy ilyen pasira várok :) Lassan haladunk :)
 7/30 anonim ***** válasza:
Kitartás lányok és próbáljatok jelezni a kiszemelteteknek,hogy evvel is bátorítsátok őket:) Norbi
2013. jan. 16. 13:34
 8/30 A kérdező kommentje:
Igen, csak vicces helyzet az, amikor Te félretéve a női büszkeségedet megteszed az első lépést, és ő belőle meg, mint a niagara kirobban minden. Hogyan képes várni egy ilyen pasi, ha ilyen felfokozott érzelmek dúlnak benne...?
2013. jan. 16. 13:36
 9/30 anonim ***** válasza:

"Igen, csak vicces helyzet az, amikor Te félretéve a női büszkeségedet megteszed az első lépést, és ő belőle meg, mint a niagara kirobban minden."

Milyen "női büszkeségedet"?

2013. jan. 16. 13:37
 10/30 A kérdező kommentje:
Mondjuk Te hivod fel...
2013. jan. 16. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!