Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan pasikról, akik vesznek ezt-azt a barátnőjüknek, aztán ha vita vagy szakítás van akkor a lány fejéhez van vagdosva, hogy ő ezt is meg azt is vett neki?

Figyelt kérdés
Nekem szinte az összes exem ilyen volt,csak nem tudom,mért,mert én sosem kértem semmit,maguktól adták,amit adtak.
2012. okt. 19. 20:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Szegények, gerincproblémákkal küzdenek...pontosítva hiányzik belőlük.
2012. okt. 19. 20:57
 2/10 A kérdező kommentje:
ez is igaz :D!
2012. okt. 19. 20:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Idióták.
2012. okt. 19. 21:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Nagy értéket nem szabad elfogadni kis értéket pedig hozzá kell vágni egy ilyen beszólás után.
2012. okt. 19. 21:02
 5/10 A kérdező kommentje:
Na de a tábla csokit meg a bon bont hónapok után hogyan :)?Mert nekem ezeket is a fejemhez vagdosták :D!
2012. okt. 19. 21:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Veled se stimmel vmi, ha ilyen idiótákkal kezdesz.
2012. okt. 19. 21:34
 7/10 A kérdező kommentje:
Bevonzom ez tény,de az elején senki homlokára sincs ráírva,hogy defektes... :)
2012. okt. 19. 21:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Első válaszadó! Tekintve hogy olyannal szóba se álltok pasik közül akik nem vesznek magas karáttartalmú cuccokat nektek, akkor mégis ki a gerinctelen, hmmmööööö!?
2012. okt. 23. 14:51
 9/10 A kérdező kommentje:
Én nem általánosítottam,ahogy az első válaszoló sem.Mi csupán az OLYAN tehát AZOKRÓL a pasikról beszéltünk,akik...Nyilván vannak pénzéhes nők is nagy számmal,de általánosítani nem kell!
2012. okt. 23. 15:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Undorítónak tartom. Nekem nem vágták így konkrétan a fejemhez sose szakítás után, csak éreztem rajtuk vagy tettek megjegyzéseket.. pedig én aztán tényleg nem szoktam kérni semmit. És érdekes módon minden pasi nagyon kis aranyos, kedves volt velem, szakítás után mutatta meg a foga fehérjét mindegyik..
2012. nov. 10. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!