Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarhat? Akar egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat? Akar egyáltalán valamit?

Figyelt kérdés
Facebookon beszélek egy sráccal, ő keresett meg miután közös ismerős által találkoztunk. Nagyon kedves, aranyos minden nap beszélünk kb. már pár hete, tegnap összefutottunk (de tudtuk, hogy egy helyen leszünk mert beszéltünk róla), akkor viszont bunkó volt, szinte köszönés nélkül elment volna mellettem. Utána megint írt mintha nem lett volna semmi.
2013. jan. 15. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:
beszari
2013. jan. 15. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát a tekintete a fontos, az sokmindent elárúl. Megvetés, félelem, megbánnás. Ilyeneket simán le lehet olvasni.:D
2013. jan. 15. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Gratulálok az első kommentelőnek. Igazán kielégítő lehetett számodra, hogy valakinek, aki értelmesen segítséget kér, ilyeneket írsz... Úgy nem bírom az ilyet -.-

Szerintem, amúgy a srác barátkozni szeretne veled, de szégyell Téged társaságban, ezért van az, hogy amikor cseteltek, akkor rendes, amikor meg valahol vagytok, ahol láthatják a haverok, akkor bunkózik. Velem nem egyszer előfordult hasonló. Remélem tudtam segíteni. :)

18/L

2013. jan. 15. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Kedves 3. én a fiúra értettem hogy beszari, nemmert élőbe "kezdeményezi", szerintem teljesen kielégítő választ adtam
2013. jan. 15. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!