Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat? Egyáltalán akar valamit?
Figyelt kérdés
van egy osztálytársam aki reggeltől estig engem bámul meg mindig segít. ha pl. le esik a ceruzám azonnal fölpattan és fel veszi pedig ő sokkal messzebb van mint én meg ha valaki elkezd oltogatni akkor ő megvéd meg ilyenek. de van neki csaja. ja és nekem ez a fiú nem tetszik. szerintetek akar valamit vagy csak szimplán kedves? mert ez így nekem kicsit kellemetlen mert már sugdolóznak a hátam mögött hogy biztos járok azzal a fiúval meg minden viszont ha oda álok a fiú elé és mondom neki hogy én nem vagyok belé szerelmes és ő meg azt mondja hogy őse ő csak szimplán kedves akkor nagyon gáz lesz.. szerintetek? 14/L2011. dec. 4. 11:28
2/2 anonim válasza:
Lehetsz neki attól szimpatikus, hogy nem akar tőled semmit. Mégis hogyan járna veled, ha nem vállalja? Attól független tetszhetsz neki, de nem több. Kedves hozzád és ennyi. Kiicsit többet talán mint szokás, de ő ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!