Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképesztő ez a két lány, nem de?
A Balázs show (sztem) egyik legelképesztőbb része.
Két lány, két anya. Az egyik anya 100%-an megbízik lányába, azt viszont nem sejti hogy 15 éves lánya milyen életet él.
Aki másik 14 éves barátnőjével járják az éjszakát és már több mint 5 pasin is túl vannak.
A 14 éves lány még büszke is arra amit csinál. (döbbenet)
Azt hiszem a Netti édesanyjának csak gratulálni tudok.
Szinte alig tudom elhinni hogy ilyen fiatalon ilyenekben részesültek.
Sztem nézzétek meg a videót, tanulságos.
Én magam is nagyon elszomorodtam a történeten, én is 15 éves lány vagyok de eszembe sem jutna ilyen életet élni.
Nézzétek meg...tanulságos.
Tenyleg megdobbento!
Remelem nem jarok igy a lanyommal, aki 12 eves. Igaz en is nyomozok utanna, mar :)) mint a 18 eves lany anyukaja.
ha ez a 2 kis ribi le is van fizetve, hidd el, leteznek ilyenek es sajnos nincsenek kevesen.
en nem gyozok csodalkozni hogy mik vannak?? en 20 eves vagyo, szoval meg mai csirkenek mondhatom magam, de osszesen nem smaroltam eddig 11 pasival, nemhogy 1 ejszaka alatt ennyivel (vagy akar 1nel tobbel) pedig en se vagyok am az a szentfazek, en is kilogtam otthonrol ejjel, en is mondtam hogy a baratnomnel alszom de 17-18 evesen!!!!! es nem idegenekkel dugattam magam a diszko mosdojaban. hihetetlen. es ok meg ezek utan meg vannak elegedve magukkal h milyen meno csajok.mind1, par ev mulva mikor mar komoly kapcsolatot keresnek megisszak a levet, mert 2 ilyen hirhedt qrvat senki nem fog komolyan venni.
ami az anyukakat illeti.... a nettie a legkorektebb, de az h elmondja a velemenyet szulokent es egyeduli anyakent edes keves. tanuljon a sajat hibaibol es jarja a sajat utjat? oke,alairom, de ha heroinfuggo lenne akkor is ezt mondana? h csinalja csak ha ezt akarja? nagyon jo h ilyen jo a viszonya a lanyaval, de ez mar felelotlenseg. konnyu ilyen anyukanak lenni, de meg is van az eredmenye. de meg mindig ahoz kepest korektnek tunik. a csillae egy tipikus konzervativ vakon bizo kisse besavanyodott szulo, sajnos eddig nem alakitott ki egy kozvetlen viszonyt a lanyaval, es ehez mar tul keso van. sajnos az en anyukam is igy jart (mondjuk en attol meg nem lettem ilyen ribanc) ha nem szokta meg h az ilyesmiket elmondja, ezutan se fogja, foleg ha tudja h mindenre negativ kritikat fog kapni. a teljes szigor sem fog mukodni szerintem, pedig raferne. a 3. anyuka pedig.... egy tipikus bunko falusi caca, de 1-2 dologban igaza van. ettol fuggetlenul o sem neveli jol a lanyat, sot.
20:51 -es
Kössz, hogy leszavaztatok.
Igen...beismerem, hogy nagyon sok ilyen van a mai világban, ezt nem is tagadom. Rengetek van...,de ezen a beszélgetésen nagyon látszik, hogy színészkedés az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!