Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképesztő ez a két lány, nem de?
A Balázs show (sztem) egyik legelképesztőbb része.
Két lány, két anya. Az egyik anya 100%-an megbízik lányába, azt viszont nem sejti hogy 15 éves lánya milyen életet él.
Aki másik 14 éves barátnőjével járják az éjszakát és már több mint 5 pasin is túl vannak.
A 14 éves lány még büszke is arra amit csinál. (döbbenet)
Azt hiszem a Netti édesanyjának csak gratulálni tudok.
Szinte alig tudom elhinni hogy ilyen fiatalon ilyenekben részesültek.
Sztem nézzétek meg a videót, tanulságos.
Én magam is nagyon elszomorodtam a történeten, én is 15 éves lány vagyok de eszembe sem jutna ilyen életet élni.
Nézzétek meg...tanulságos.
Jól mondta Balázs,
"egyre értéktelenebbé vállnak".
L, 18
Lehidalok gyerekek...xD
Én 16 vok,szinte egy éve pasim van és vele lefeküdtem 7 hónap után...de olyan h az első szembejövőt leteperjem sose jutott eszembe..xD
Mik vannak...xD
Még nem néztem végig, de már most elmondhatok annyit: az ő életük. Viszont azt vegyék számításba, hogy egy éjszakánál többre senkinek nem fognak kelleni.
Én is sunáznám őket. AZtán otthagyni a francba, mert ennyit érnek. Nem többet.
Sárky
tényleg nagyon durva... /egy másik 15 éves lány/
elképesztően szánalmas :S
Hát az!
És igen egyre értéktelenebbé vállnak,nem hiszem h ezeknek lesz még valaha is rendes életük..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!