Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok titeket ez nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok titeket ez nagyon zavar? Egy ilyen lányra sosem tudnátok nőként tekinteni?

Figyelt kérdés
Szóval az érdekel hogy tudnátok-e valaha kívánatosnak tartani egy olyan csajt,aki nem az a törékeny alkat,de nincs elhízva és nagyon sportos.Van melle,feneke és feszes mindene.Normálisan étkezem,de genetikailag van egy olyan testalkatom,amit nagynénémtől örököltem,azaz vékony sajnos sosem leszek,viszont elég jó az állóképességem is és az átlagnál azért nagyobb erőkifejtésre vagyok képes:D Ez most pasisan hangzott de ez van.Majd próbálok képet keresni,de engem ez nagyon zavar,lehet hogy valami táplálékkiegészítőt kéne szednem.
2013. jan. 15. 19:34
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nehéz elhinni hogy az ott nem elfolyó zsír mind,de nem az:D
2013. jan. 15. 20:28
 12/20 anonim ***** válasza:
Teljesen jó alakod van. Ha nem kellesz a pasiknak, belül keresendő a hiba, v esetleg túl válogatós vagy.
2013. jan. 15. 20:35
 13/20 anti paladin ***** válasza:
Nekem tetszik a látvány. Teljesen jól nézel ki. :)
2013. jan. 15. 20:53
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon rendben vagy! Tetszel.
2013. jan. 15. 22:12
 15/20 anonim ***** válasza:
Inkább legyen mit fogni, minthogy egy "deszkát" tapogasson az ember.
2013. jan. 16. 06:29
 16/20 anonim ***** válasza:
teljesen rendben vagy, szexi
2013. jan. 16. 09:41
 17/20 anonim ***** válasza:

ez az alak olyan farkamra-való :$

szia

f19

2013. jan. 16. 12:46
 18/20 CsigaD21 válasza:

Nem értem mi a problémád saját magaddal. Látszik hogy szép sportos alakod van. Amugy meg fogadd el magad.

Gondolom még azért fiatal lehetsz de ettöl függetlenül, nagyon dekoratív vagy!

2013. jan. 16. 16:21
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt,negatívumokra számítottam,szóval aranyosak vagytok:)
2013. jan. 16. 19:34
 20/20 anonim ***** válasza:

jó!:d

19f

2013. jan. 23. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!