Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok titeket ez nagyon zavar? Egy ilyen lányra sosem tudnátok nőként tekinteni?
Figyelt kérdés
Szóval az érdekel hogy tudnátok-e valaha kívánatosnak tartani egy olyan csajt,aki nem az a törékeny alkat,de nincs elhízva és nagyon sportos.Van melle,feneke és feszes mindene.Normálisan étkezem,de genetikailag van egy olyan testalkatom,amit nagynénémtől örököltem,azaz vékony sajnos sosem leszek,viszont elég jó az állóképességem is és az átlagnál azért nagyobb erőkifejtésre vagyok képes:D Ez most pasisan hangzott de ez van.Majd próbálok képet keresni,de engem ez nagyon zavar,lehet hogy valami táplálékkiegészítőt kéne szednem.2013. jan. 15. 19:34
1/20 anonim válasza:
Ha Elbírsz egyszerre 16 korsó sört akkor még a baráti összejövetelekre is magammal vinnélek. :D
2/20 anonim válasza:
ha nem vagy elhízva, tehát nincs rajtad gusztustalan súlyfelesleg, akkor nem zavar.
3/20 anti paladin válasza:
Kép nélkül, ennyi infó alapján ezt nem lehet megmondani.
Bocs de egy ilyen leírás alapján nekem egy filigrán favágó képe ugrik be. :)
5/20 anonim válasza:
hidd el, sok pasi inkabb teged valasztana mint egy 45 kilos gebet
6/20 anonim válasza:
Én is ilyesmi vagyok, nem egy nagy darab, de eléggé szívós és gyorsan izmosodok:D Ez van:DD De a barátomnak amúgy bejön, mert egyébként is a vadabb, erősebb, harciasabb lányokat szereti, és én is ilyen vagyok :P Kivéve az arcom. Hát az kicsit kislányosra sikerült:D
7/20 anonim válasza:
A kérdés úgy hangzott, mintha minimum 3 melled lenne. Ha nem találsz pasit, az biztos h nem emiatt van.
8/20 anonim válasza:
Inkább legyél ilyen mint egy egyszálbél mitugrász etiópia kisértet a 40 kiló súlyhiányával, zergő csontjaival.
CSak hozzád egy kétajtós szekrény pasas dukáll. Ezzel nincs semmi gond.
9/20 anonim válasza:
képet :D :) am meg jó ha van mit fogni.Ne parázd túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!