Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk (16+), Ti mit gondoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk (16+), Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Ha egy lány a buszon könyvet olvas, vagy ha haza felé csinálja a háziját a buszon vagy esetleg keresztrejtvényt fejt? Stréber, fura, intelligens, okos vagy mi mást gondoltok?

Szimpatikus-e Nektek egy ilyen lány?

2013. jan. 15. 18:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

9-es számú, komolyan ezt gondolod, vagy csak ironikus voltál?

A Többieknek köszönöm a válaszukat! :)

2013. jan. 15. 19:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Rögtön szimpatikusabb, mint a többi tömeghölgy. Műveltségre, magasabb intelligenciára, stb-re utal.
2013. jan. 15. 19:39
 13/17 anonim ***** válasza:
Szimpátiát vált ki belőlem :)
2013. jan. 15. 23:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem ezek nagyon bejönnek :) már csak azért is, mert én is imádok olvasni, meg rejtvényt fejteni- házit írni kevésbé :P De mindenképpen okosnak gondolom :)

17/F

2013. jan. 17. 15:30
 15/17 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Nem rég egy lány olvasott mellettem a váróteremben, nagyon szép volt meg minden de a könyvvel még szebb lett szerintem :)
2013. jan. 17. 15:30
 16/17 anonim ***** válasza:
hát ha nem tűnsz vérstrébernek, aki nonstop csak tanul, akkor inkább cask szimpatikus :)
2013. jan. 17. 15:37
 17/17 anonim ***** válasza:
9-es vagyok, és ne aggódj, poénkodok. Igazából mindenképpen pozitív, ha tanulsz:)
2013. jan. 17. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!