Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16+ fiúk, mit gondoltok?
minimális divat, de ne legyen divatmajom - tartósan elegáns legyen inkább, becsülje a minőséget a mennyiség helyett. legyen okos, és jól kinéző. a nagyon jó, de üresfejű csajok nem annyira jönnek be.
a 172/64 még jó lehet, de attól is függ hogyan hordod, az arcod szép-e, stb.
jó lesz?:)
A számokat nem tudom elképzelni a fejemben, de egyébként ha engem kérdezel, akkor én nem szeretem az ostoba libákat.
Okos, intelligens és természetes lányok akik "bejönnek". Ez nem az én elvárásom, de ők általában szolidabban öltözködnek. Nekem csak annyi a kikötésem, hogy ne legyen 6 kiló smink, mű ez, mű az..
A mai divatot figyelembe véve, inkább ne legyen divatos, de fontos, hogy jó legyen a megjelenése és hogy tanult, okos legyen. A 172cm/64kg szerintem túl magas és vékony.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!