Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16+ fiúk, mit gondoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16+ fiúk, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Mennyire számít nektek az, hogy egy lány jól(divatosan) öltözködik? Melyik a jobb, ha egy lány sötét(agyilag), de jól néz ki vagy, ha elég okos és viszonylag jól néz ki? Ha egy lány 172cm és 64kg az még megfelelő méret vagy az már túl nagy/sok?
2012. dec. 31. 21:21
1 2
 1/11 anonim válasza:
Ez így pont most Szilveszterkor jutott eszedbe? :D
2012. dec. 31. 21:26
 2/11 anonim ***** válasza:
túl sok így egyszerre az ostoba kérdés
2012. dec. 31. 21:26
 3/11 okoska31 ***** válasza:

minimális divat, de ne legyen divatmajom - tartósan elegáns legyen inkább, becsülje a minőséget a mennyiség helyett. legyen okos, és jól kinéző. a nagyon jó, de üresfejű csajok nem annyira jönnek be.

a 172/64 még jó lehet, de attól is függ hogyan hordod, az arcod szép-e, stb.

jó lesz?:)

2012. dec. 31. 21:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát ez nem csak fekete vagy fehér....sok mindentől függ.
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem, olyan lány a jó mint te, legszebb legtökéletesebb meg minden <3
 6/11 anonim ***** válasza:

A számokat nem tudom elképzelni a fejemben, de egyébként ha engem kérdezel, akkor én nem szeretem az ostoba libákat.

Okos, intelligens és természetes lányok akik "bejönnek". Ez nem az én elvárásom, de ők általában szolidabban öltözködnek. Nekem csak annyi a kikötésem, hogy ne legyen 6 kiló smink, mű ez, mű az..

7/11 anonim ***** válasza:

A mai divatot figyelembe véve, inkább ne legyen divatos, de fontos, hogy jó legyen a megjelenése és hogy tanult, okos legyen. A 172cm/64kg szerintem túl magas és vékony.

24/F

2012. dec. 31. 21:32
 8/11 anonim ***** válasza:
188cm vagyok szoval nekem ez igy bejovos :). a viszonylag jol nez ki es okos inkabb mint a masik kategoria
2012. dec. 31. 21:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Abszolút jó! Bár van olyan nő aki 170 centijéhez tök vékony még 70 kilóval is, meg olyan is aki már inkább duci, de nem hiszem hogy rosszul néznél ki 64 kilóval 172 centihez. Az öltözködés abszolút másodlagos számomra.
2012. dec. 31. 22:01
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Legyen dogos, szexi, az se baj ha kicsit hulye, konnyebben megbaszod
2012. dec. 31. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!