Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden fiú ilyen?

Figyelt kérdés

Barátnőm egy ideje beszélgetett face-n egy fiúval,majd találkoztak /többször/.A fiú utalásokat ad neki,hogy nem közömbös neki a lány,majd elhívja egy buliba.Barátnőm el is ment ,de a srác már egy másik csajt ölelgetett,majd másnap egy harmadikat,utána pedig újra barátnőmmel flörtölt.Oké,hogy nem jár semelyikkel,de akkor is mi az már ,hogy egyszerre kb.20 lány barátja van ,és már azt se

tudja melyiknek mit mondott,és melyik felé érez többet?!

/több fiú ismerősömmel is ez a helyzet/

2013. jan. 15. 17:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Amúgy az van ,hogy a fiú mellette nagyon normális,aranyos + ha a lánnyal van csak vele foglalkozik ,csak ugye vannak még mások is.."

Persze minden lány így gondolja akiknek ilyen pasik jönnek be... :D

2013. jan. 15. 18:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Őszintén.. azért csinálja ezt egy srác, mert egyetlen nőben sem lehet bízni. Ez van. Neki adhatod magad, de pofára ejt, és ilyenkor jobb több lábon állni.
2013. jan. 15. 20:31
 13/15 anonim ***** válasza:

"mert egyetlen nőben sem lehet bízni."

Amíg ebben hiszel addig ez is fog veled történni...

Úgyanígy a másik oldal is amíg "Minden férfi disznó"-zik addig hogy-hogynem csak bunkókkal és csélcsapokkal fog összejönni... Aztán hőzönghet GYK-n hogy "ájájájáj fúj férfiak"

2013. jan. 15. 21:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, én megbíztam most is benne... Mindent feláldoztam volna érte, de visszaélt a bizalmammal. 100%-ig bíztam benne.
2013. jan. 16. 01:22
 15/15 anonim ***** válasza:
én azért ölelem meg egy-két lány barátomat mert szerethiányom van :D szal...
2013. jan. 16. 14:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!