Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Érezhet valamit? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Érezhet valamit? Mit jelenthet? Vagy csak én képzelem be?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik vagy még annál is jobban . Tudom hogy én is tetszem neki, meg elég jóba is vagyunk. Fontos is vagyok neki. Érezhet irántam többet is? Ha együtt vagyunk és látja hogy szomorú vagyok mindig próbál "felvidítani" , sokat "piszkál", amikor nem én piszkálom akkor ő ér hozzám (mondjuk a kezemnél vagy az orromat piszkálja , tehát semmi olyan helyen ). Jelenthet ez többet? Vagy azt honnan lehetne tudni?
2013. jan. 15. 12:01
 1/4 anonim válasza:
szerintem igen. én például nem viselkedek így egy lánnyal ha nem jön be. még a közeli lánybarátaimmal se. tegyél egy próbát hívd el mondjuk sétálni valami bevásárlóközpontba, vagy sütizni, mozi stb.. tudom ti lányok nem szívesen hívjátok el a fiúkat, mert csak ő a fiú, de egy próbát megér :) vagy kérdezd meg tőle, hogy: mit érez, hogy ez neki csak barátság, vagy esetleg több.
2013. jan. 15. 12:06
 2/4 anonim ***** válasza:
jelenthet de abból ahogy leírtad nem tippelek titeket 14-nél többet tehát ez ilyen gyerekszerelem
2013. jan. 15. 12:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Mind2en 20 évesek vagyunk
2013. jan. 15. 12:40
 4/4 anonim válasza:
szerintem mindenféleképpen beszélgessetek el erről kettesben. Próbáld meg elérni, hogy randira hívjon :)
2013. jan. 15. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!