Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érezhet valamit?
Figyelt kérdés
Van egy srác, szilveszterkor együtt voltunk egy társaságban, egész nap velem volt, smst is váltottunk, azóta is találkoztunk, de a lényeg az , hogy nagyon figyelmes. Úgy érzem teljesen belezúgtam, haverjaim szerint is izzik körülöttünk a levegő, de nem mer lépni ...2013. jan. 8. 14:09
1/6 anonim válasza:
haverjaid vagy barátnőid?
Nem mindegy!!!
Remélem lány vagy!
A lényeg,hogy adj jelet,hogy nagyon tetszik neked,és akkor bátrabb lesz!De ne legyél túlságosan rámenős!
2/6 A kérdező kommentje:
Igen lány vagyok, és a barátnőm meg a haverjaim szerint is van valami köztünk. Hát én próbálkozok finoman, pl mikor haza hozott írtam neki egy sms-t hogy jó volt vele... ő meg azt válaszolta hogy majd legközelebb jobb lesz.
2013. jan. 8. 14:18
3/6 anonim válasza:
na,az tök jó!
Legalább jó fej,nem rohan le!
Biztos tetszel neki,ilyet nem írna!
Csak engedd el magad,és érezd jól magad!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, próbálok türelmes lenni, csak nem igazán bírok magammal ha a közelemben van, igaz ő sem mozdul el mellőlem :D
2013. jan. 8. 14:25
5/6 anonim válasza:
hát ez a normális!!!!! : D
Sok sikert!!!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2013. jan. 8. 14:46
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!