Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy egyszerűen nem jön össze az ember élete, nem találja a szerelmet?

Figyelt kérdés
Nekem mintha ez egyáltalán nem menne . Mikor meg adok esélyt a dolognak , akkor pofára esek . Rendes csaj vagyok és érdemelnék egy párt . Vannak ilyen emberek akik rendesek meg akarnának kapcsolatot , de senki nem ott keresgél partnert ahol kellene .

2013. jan. 14. 18:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

mi volt az a nagy fordulat ha lehet tudni?

hany eves vagy?

2013. jan. 15. 04:53
 12/14 A kérdező kommentje:

Ma-holnap harminc .

Hát változás már igazából lett korábban is külsőre , de ez így a mindennapokban nem hozott sikert , mert a társosági életem majdnem nulla volt .

A változást ez a pasi hozta akiről nem hittem volna ,hogy az életben fog felém közeledni ,de mégis úgy hozta a sors .Szóval általa bekerültem a társosági életbe ,mert telistele van barátokkal ,ismerősökkel és egy este alatt a 4 férfiból 3 bepróbálkozott a negyedik meg csak nézett .Volt egy tőle független ismeretségkötésem is ahol az illető elképesztően odavolt értem ,de sajnos abból nem lehetett semmi . Szóval egyszerre szuper népszerűnek éreztem magam . Történt egyfajta áttörés csak eddig nem sült ki belőle semmi jó . De az ember mindíg gazdagabb lesz egy kis tapasztalattal .

2013. jan. 15. 09:03
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a gondolkodásmódon kellene változtatni.

Ha túlságosan rágörcsölsz arra, hogy legyen párod, akkor nem fog összejönni. Az ember élete nem a szerelmet jelenti, ez nem egy cél amit hajszolni kell szerintem.

Meg kell tanulnod egyedül is teljes embernek lenni, jól érezni magad, boldognak lenni. Ne az töltse ki a gondolataidat, hogy nincs párod, ne az legyen a cél, hogy legyen párod, hanem az, hogy boldog legyél, olyasmivel foglalkozz ami épít téged, fejleszt, lefoglal.

Ha megtanulsz egyedül is egy egész, boldog embernek lenni, akkor meg fogod látni, hogy minden jobb lesz körülötted, az embereket is jobban fogod vonzani.

És hogy ne hidd azt, hogy ez hülyeség, leírom a saját példámat: nyár elején lett vége egy kapcsolatomnak, ahol engem dobtak. Én még szerelmes voltam akkor, nagyon fájt a dolog, hónapokig szenvedtem. Majd eldöntöttem, hogy felállok a padlóról és jól fogom érezni magam. Átértékeltem az életem, új terveket szőttem, olyan dolgokkal foglalkoztam amit szeretek és amelyek egyben építő jellegűek is, és szépen lassan összeszedtem magam és boldogabbnak éreztem magam mint valaha.

Pasizni egyáltalán nem szerettem volna, inkább az életem, a jövőm alakítgatásával voltam elfoglalva.

De képzeld el, az embereket akaratlanul is vonzottam. Meg voltam lepődve, hogy vadidegen emberek szólítottak meg az utcán, vagy ha bementem valahová megdicsérték pl. a cipőmet vagy mást rajtam és beszélgetésbe elegyedtek velem, kérés nélkül segítettek meg ilyesmik. Nagyon sok szeretet és kedvességet kaptam, keresték a társaságom a kisugárzásom, hozzáállásom miatt.

Pasi téren is egyfolytában mozgolódás volt, ugye nem is szerettem volna pasizni, de folyamatosan megtaláltak a próbálkozók, de igazából nem foglalkoztam velük, a saját életem egyenesbe hozása fontosabb volt.

Majd egyszer megismertem valakit, aki teljesen úgy lépett az életembe,hogy nem is számítottam rá és azóta is nagyon boldoggá tesszük egymást, ajándéknak tartom az élettől, akármeddig is tartson :)

Szóval engedd el ezt a görcsösséget, az életed a tiéd, amit te tehetsz jobbá egyedül, nem kell hozzá egy partner, hogy teljes értékű, egész ember légy! :)

2013. jan. 15. 11:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát kell törekedni arra ,hogy az ember jól ellegyen én egy kicsit pesszimista vagyok meg keményfejű . Próbálok majd poitívabb lenni ,csak az a gond ,hogy mikor a dolgok amikért elkezdek lelkesedni nem jól sülnek el vagy semmivé válnak ,akkor azt annak a megerősítéseként könyvelem el ,hogy na tessék ez van mikor pozitívan állok a dolgokhoz , a vége csak a bukta .
2013. jan. 15. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!