Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Próbáltad már valamennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbáltad már valamennyi ideig hátrahúzva hordani a fitymádat?

Figyelt kérdés

1. Nem

2. Igen, de túl érzékeny volt, hogy úgy hagyjam

3. Igen, de egy-két nap múlva megduzzadt

4. Igen, és nem volt semmi gond

5. Igen, folyamatosan hátrahúzva tartom

2013. jan. 14. 18:31
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
40%

Én se tudom, hogy a párod mekkora darab, milyen elismertsége van a társaságon belül és épp milyen emberekből áll ott az öltözőben a csapat.

Nem tudom, hogy hány évesek, de ha azt akarod sugallni, hogy HAZUDOK, akkor elmondom, hogy NEM, anyukám, NEM HAZUDOK, ért elég sok probléma engem emiatt, igen jól emlékszem rá és hidd el, nem az az örömöm, hogy ilyet kitaláljak poénból és ide leírjam úgy, hogy közben nincs rá okom.

Na szerintem gondolkozz el. Nem felnőttek szoktak amúgy gúnyolódni ilyeneken, csak tudod, nem felnőttnek születik a legtöbb ember. Pl én se úgy születtem. Megvan?

2013. márc. 7. 14:48
 22/39 anonim ***** válasza:

> a műtét utan 3 hónappal focizni járt, és még gyógyulófélben volt!

Nagyon jó, szóval most beismerted, hogy nem is épül fel belőle olyan hipp-hopp az ember :) Pedig szoktad azt is mondani, hogy mennyire nem nagy dolog ez ám. Mi meg látványosan „nem hasznosan” kommentelünk, ha ki találjuk emelni, hogy hát egy-két hónapig el szokott tartani a felépülés. Értem én :)

2013. márc. 7. 19:06
 23/39 anonim ***** válasza:
0%
az ész megáll, mennyi sületlenséget és aljasságot engednek meg maguknak egyesek itt, a mindent levágni akaró fétiseikkel... persze élőben egyik se vállalja ám az ordenáré tanácsait, abban biztosak lehetünk...
2013. márc. 8. 16:42
 24/39 anonim ***** válasza:

Pszichiátrián nem tudnak mit kezdeni azzal, ha valakinak a makkjáról lecsonkolták a bőrt, tudod?

Nem tudnak mit kezdeni azzal, ha hámlik néha a kiszáradt, kérges tapintású makk. Nem tudnak mit kezdeni a ronda varrással és a bentmaradt varratokkal.

2013. márc. 18. 19:26
 25/39 anonim ***** válasza:
0%
Jut eszembe, hol van a moderátor??
2013. márc. 18. 19:28
 26/39 anonim ***** válasza:
87%
Elment borért, hogy ne kelljen addig se hallgatnia a sopánkodásodat !
2013. márc. 19. 21:10
 27/39 anonim ***** válasza:
26%
Azzal már tényleg nem tudnak mit kezdeni. Viszont azzal talán tudnak mit kezdeni, hogy megszabadítsanak abból a szorongásodból és zavarodból amit ez a téma kivált belőled! Teljesen rá vagy kattanva a körülmetélt állapodra és nem tudod elfogadni magad! Ennélfogva itt rémisztgeted azokat akinek szükségük van erre a beavatkozásra. Ha megkérdezel 10 Urológus szakorvost, hogy fitymaszűkületre mi a megoldás, 10 a körülmetélést fogja javasolni. Szerinted miért? Mert izrael pénzeli a körülmetélés népszerűsítését? Vagy mert jutalékoz kapnak valahonnan??? Ugyan! Ez elmebetegség! Továbbra is azt javaslom, hogy keress egy szakembert!
2013. márc. 20. 08:56
 28/39 anonim ***** válasza:
0%

Utolsónak mondom, hogy ez itt nem csetbár kisöcsi. Menj szépen csetelni azzal, aki veled egy szinten van és azzal, aki megengedi, hogy pofátlan szövegeket nyomj neki arc és név nélkül, te nagy bátor ember, te.

Nekem a péniszemet tönkretette a körülmetélés és ha neked meg a köreidnek nem tetszik, hogy elmondom ezt bárkinek, akkor az a te problémád barátom. Lassan lekophatsz, nyilván zavaró neked, hogy az összes hazugságod mellett mindenki látja, hogy egy gyáva alak vagy, aki csak provokálni tud a neten arc és név nélkül. Ugye, hogy ugye?

Maradjunk annál, hogy a kérdező kérdez, mi meg a legjobb tudásunk szerint válaszolunk.

A körülmetélés egy barbár törzsi beavatkozás, maradjunk ennyiben.

A fitymaszűkületre akkora bevatkozás kell továbbra is kis buta barátom, amennyit a szűkület megkövetel.

Menjünk csak végig még egyszer, a rend kedvéért:

Enyhe esetben tágítás, esetleg krémmel, fürdés után (sok embernek bevált, de persze mind hazudik, tudjuk)

Durvább esetben bemetszés (ilyen esetből is rengeteg van itt, de nyilván ők is hazudnak)

Még durvább esetben plasztika (t-plasztika vagy z-plasztika, utánanézhet mindenki a neten, ez zavar téged a legjobban, valld be öcsi)

Esetleg részleges metélés, ha nagyon erős a szűkület.

Teljes körülmetélésre nincs szükség, ez a nagy helyzet.

Az SZTK-orvosok gyakran mondják valóban, hogy ez a jó módszer, mivel nekik többet akkor nem kell ezzel foglalkozni és az előbbi műveletekhez, főleg a plasztikákhoz és a részleges metéléshez ügyes szakembernek kell lenni.

Ismerjük a magyar orvosokat, a hozzáállást, a pénzt és egyebeket. Szóval, az, amit te itt sugallsz, mondasz, mind csak merő ostoba és aljas hazudozás, semmi más.

Ha nem így lenne, akkor élőben is vállalnád a szavaidat, helyette provokálsz ezernyi módon több fórumon is.

Mitől vagy ilyen ideges? Nem megy a bolt haver?

2013. márc. 20. 22:09
 29/39 anonim ***** válasza:
91%
Magától hátracsúszott és nagyon zavaró volt. Műtét óta teljesen jó!
2013. jún. 6. 12:51
 30/39 anonim ***** válasza:

#28:

Remélem rajtad még tud segíteni egy jó terápia:

"Ilyenkor a pszichoterápia segíthet, és evvel annak megértése, hogy a fityma hiánya nem jelent semmilyen működési, örömszerző, orgazmus-problémát, csak legfeljebb a téves képzetek."

Ha ezt a tortúrát akarod végigjárni, amit ideírtál, az a te bajod. Szerintem éppen ettől alakul ki ez a pszichés betegséged. Sokkal, de sokkal egyszerűbb és hatásos, ha lekűzdöd az ellenérzéseidet, és hallgatsz az orvosokra. A fitymaszűkület megoldása a körülmetélés, ami a fityma (teljes) eltávolítása. Ezzel számos előny érhető el, kivéve persze, ha az ember nem tudja elfogadni önmagát, úgy, mint a te esetedben.

Keress egy jó pszichiátert!

2013. jún. 10. 07:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!