Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Amikor szakított velem a barátom 2 és fél hónappal ezelőtt, akkor megkértem, hogy tiltson facebook-ról mert nem vagyok kíváncsi arra amit ezen az oldalon kiír, stb. sőt megkértem, hogy ne keressen, mert én csak úgy tudom elfelejteni őt, vagyis csak úgy van esélyem arra, hogy elfelejtsem őt, ha minden kapcsolatot megszakítok vele.(megjegyzem ez az elfelejtés még nem igazán sikerült :/ )

Ennek ellenére ma észrevettem, hogy feloldotta a tiltást.

Most mit csináljak?Tiltsam én?Vagy megkérdezzem, hogy miért oldotta fel a tiltást, ha egyszer megkértem, hogy ne tegye..

2013. jan. 14. 01:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Ne kérdezd meg és ne is tiltsd. Ne törődj vele és egyél pizzát. Szív alakút.
2013. jan. 14. 01:20
 2/17 anonim ***** válasza:
Tiltsd le te, akkor te sem fogod látni a bejegyzéseit és ő sem a tiédet. Meg süthetsz szív alakú pizzát is. Véleményem szerint csak ez a két lehetőséged van.
 3/17 anonim ***** válasza:
Miért nem tiltottad le te? Nem kell neki azt csinálnia amit te mondasz... De te is letilthatod, ha annyira nem akarsz tudni róla... -.-
 4/17 A kérdező kommentje:

azért nem én tiltottam, mert én feloldottam volna, mivel ő dobott engem, gondoltam, ő nem fogja feloldani

szívalakú párnát is varrok neki ;)

2013. jan. 14. 01:22
 5/17 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy semmit ne csinálj csak süss egy jókora adag szives pizzát, vagy kettőt
2013. jan. 14. 01:22
 6/17 A kérdező kommentje:
értettem :DDD már dagasztom is a pizzatésztát... :)
2013. jan. 14. 01:23
 7/17 Dorky ***** válasza:
például tiltd ha annyira zavar...vagy "ne fészbukozzál!"
2013. jan. 14. 01:23
 8/17 Alexandra0908 ***** válasza:
Ne csinálj semmit...ha akarna tőled vmit akkor írt vna...de lehet csak kíváncsi volt,hogy mit csinálsz mostanában 'fészbukon vagy,hogy van-e vkid...vagy lehet azt gondolta,hogy most már túlléptél rajta és már nem kell ez a gyerekes tiltogatósdi...
2013. jan. 14. 01:24
 9/17 anonim ***** válasza:
Hát ha ő dobott, akkor azért oldotta fel, mert már nem akarja, hogy ne vonzódjál.
2013. jan. 14. 01:25
 10/17 anonim ***** válasza:

Ne írj, majd ő fog. 2 hónap nekem is elég volt, h nem olyan könnyű becsajozni újra. Mérlegeltem és megláttam a saját hibáimat is a múltban. Kár, h nálunk ezalatt a két hónap alatt a csaj elzárkózott tőlem és még 5 hónapra rá teljesen le is tiltott mindenhonnan... Mondjuk ez inkább a körülményei miatt van...

Egy szó mint 100, lehet ő is olyan mint én, és értelmét látná a hibák kijavításának, ha nyitott kapukat döngethetne még. Csak te is légy kimért, ne bocsájts meg azonnal. Ha érezteted majd vele, h igazából elveszíthetett jobban fog teperni mint valaha... Szóval semmiképpen ne kezdeményezz!!!

2013. jan. 14. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!