Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretnék ismerkedni, de egyszerűen képtelen vagyok bárkit is közel engedi magamhoz. Egyszerűen nem megy, nem tudok megbízni senkiben sem. Mi lehet az oka? Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 20:07
21/23 anonim válasza:
11
Ezt viszont közölnöd kell annak aki közelíteni fog hozzád.
22/23 anonim válasza:
Nekem is hasonló a problémám, egyszerűen olyan falakat vonok magam köré, amiket csak nagyon kevesen tudnak áttörni. Tudom, hogy ez az én hibám, de valahogy úgy vagyok vele, hogy jobb inkább senkit sem közel engedni, mert így vagy úgy, de megsebez. Néha próbálok ellene tenni, de egy idő után sikerül lerombolnom az addig kialakított kapcsolatot.
23/23 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy valamit úgy érünk el, hogy abba nem fektetünk energiát, vagy nem vállalunk kockázatot.
Olyan kapcsolat nincs, ahol a felek ne bántanák meg egymást, olyan van, ahol ez ritkán történik, de az eleje meg a vége sosem megy simán.
Mitől féltek ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!