Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? 18/L, szűz, biszex.
18 éves lány vagyok. És szűz. Volt már 2 barátom, de nem volt konkrét szex. Igazából hozzájuk sem mertem érni...
Az izgatással nem volt probléma, de valahogy belül nem akartam a dolgot soha. Viszont lányokkal már volt dolgom, 2 komoly kapcsolatom volt, és egy jelenleg is tart. A lányok nekem ilyen téren teljesen különböznek, bármit megtennék hogy neki jó legyen, nem vagyok gátlásos sem.
De valahogy mégis, mintha hiányozna valami a kapcsolatból. Szeretnék egy fiúval tényleg, úgy igazán járni, aki fontosnak tart, aki mellett érzem a védelmet, de tartok attól, hogy pontosan ez miatt, hogy nem voltam még fiúval, de lánnyal igen, elitélne. Eleve azt sem tudom hogy kell egy pasihoz nyúlni, azt meg végképp nem, hogy meg merném e tenni. Csinos lány vagyok, és ha akarnám bárkit megkaphatnék. Az erősebbik nemtől mégis tartok, és attól is, hogy ez miatt, mindig egy ürességet fogok érezni az életemben. Leszbikus nem vagyok, ezt ne is mond. Pasik nektek kellene egy ilyen macerás lány?
a válaszokat előre is köszönöm.
ne mesélj a múltadról;)
de ha mégis mesélsz akkor akit a sors neked szánt annak egy ilyen vagány csaj kell;)
és ne írd le ezért önmagad, igen is értékes vagy attól még hogy csajjal voltál.
az ilyen tök vicces.
szűz, de mégis tudja ,hogy biszex. :DD
Lol.
Honnan tudom, hogy biszex vagy (ami már a nevében is szexuális tevékenységre utal) ha szűz is vagy?
Le van írva a használati utasításodban az apróbetűs résznél?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!