Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki ez? Bővebben lent, katt

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ez? Bővebben lent, katt

Figyelt kérdés

véleményem szerint túl nagyok a melleim, én nem szeretem őket, jobban örülnék ha kissebbek lennének...

Fiúk ti szeretitek a nagy mellet?

Lányok, nektek mi a véleményetek róla?

16/L

2009. aug. 28. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok pasi szereti a nagy cicit ne aggódj. De mekkora az a nagyon nagy?
2009. aug. 28. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Nekem személy szerint nem túl nagyok, de én ezzel is megvagyok...szerintem ha lesz barátod, akk az nem azt fogja nézni, h. mekkora, hanem olyannak fog szeretni, amilyen vagy...
2009. aug. 28. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem túl nagyok a melleim. Én szeretnék ennél egy kicsit nagyobbat, olyan közepes méretűt. A fiúknál meg szerintem egyénfüggő, van aki a kicsit szereti, van aki a nagyot. De ha a btod szeret, akkor ez nem érdekli:)18/L
2009. aug. 28. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:
IGEN! szeretjük a nagy melleket! nem az a lényeg ,hogy te szereted-e :P 18F
2009. aug. 28. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:

hát hogyne szeretnénk. :P

képed van már róla?

20/F

2009. aug. 28. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!