Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bolondítsam magamba?
Figyelt kérdés
sziasztok, netről ismerek egy srácot vele fogok találkozni.. a képeim alapján mondja hogy gyönyörű vagyok de sztem élőben nagyon nem vagyok annyira szép mint a képeken, barátom sem volt tökre önbizalom hiányom van, habár volt akiknek élőben tetszettem..meg voltam talin és ott se mertem önmagamat adni folyamatosan mosolyogtam meg lesütöttem a szememet mert nem akartam elszúrni.. hogy oldódhatnék fel? :(
mikre gondoljak?
16l
2013. jan. 12. 21:46
1/5 anonim válasza:
Ne parázz, úgyis meg akar dönteni.
2/5 anonim válasza:
Igazából nincs sok hozzáfűzni valóm az első válaszolóhoz, csak egyetértő bólogatás, mint ahogy a srác feje fog fel-le bólogatni a lábaid közt, ha szeretnéd.
3/5 A kérdező kommentje:
mekkora gyökerek vagytok istenem
2013. jan. 12. 22:46
4/5 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy ő is ugyanúgy parázik, mint te. Vagy arra, hogy ha vele nem is jön össze, majd lesz más. Esetleg arra, hogy gyakorlatilag semmi vesztenivalód nincs, mert vagy lesz egy pasid, vagy idegenek maradtok, mint ahogy eddig is volt, szóval rosszabb tutira nem lehet. Az idétlen vigyorgást hagyd abba, láttad, hogy az nem jön be. Ha pedig rá sem nézel, azt hiszi majd, nem érdekel téged ,szal azt se csináld.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó ment a zöld kéz :) megfogadom a tanácsodat köszi <3
2013. jan. 13. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!