Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy magamba bolonditsam?
Van 1 fiú akit több mint 1 éve szeretek.De öt egyáltalán nemérdeklem:(
mit tegyek próbálom vele tartani akapcsolatot de ö nemigazán vevő rá én meg képtelen vagyok elfelejteni:(((
Semmit. Nem bunkóságból, de tényleg semmi értelme ennek. 1 év alatt már összejöttetek volna, ha ő is akarja. mivel nem akarja, ezért eleve el van ba$zarintva a dolog.
Sajjnálom.
Nemtudom mások nem tartanak csunyának de én se vagyok magammal kibékülve.
igen az igaz h 1 év elég lett volna arra h összejöjjünk de adott olyan jeleket csak nagyon ritkán de azok biztosak voltak:(
és régen tudta h szeretem de már kb 2 hónapja nem beszéltünk vagy több:(
Szia Kedves!
Nem tanácsolom azt, hogy felejtsd el, verd ki teljesen a fejedből, hiszen szerelmes vagy belé, és tudom, hogy a szerelem egy olyan dolog, ami nem törlődik egyik napról a másikra, ez nem parancsszóra működő dolog.
Velem is megesett már nem is egyszer, hogy olyan szekér után futottam, ami nem vett fel. Szomorú dolgok ezek, amikor nem viszonozzák az ember érzéseit. Lehet, nem igazi segítség, amit most adok, ezt döntsd el Te, és gondolkodj el rajta. Mivel, mint az elején írtam, még jó darabig nem fogod tudni elfelejteni, itt egyetlen megoldás van: az idő. Idővel tompulni fog a fájdalom, amit most érzel, és talán ő is rádöbben egyszer, hogy rosszul döntött Veled kapcsolatban (de azért ne csak erre építs, ha most nem akar Tőled semmit, akkor nem érdemli meg, hogy rá pazarold az érzelmeidet). Addig is, tudatosítsd Magadban, hogy nem vagy se csúnya, se buta. Egyszerűen neki más ízlése van, vagy egyszerűen most nem is akar senkit magának. Próbálj meg nyitott lenni, lehet, van valaki, aki épp Téged szeret, csak Te eddig nem vetted észre. Barátkozz, találj új hobbit, tanulj, és az idő közben talán megoldja, amit meg kell oldania.
Minden jót kívánok Neked, ne szomorkodj, nem éri meg, egy fiúért sem, főleg, ha ő sem szomorkodik Érted, Miattad! Te többet érsz annál, mintsem, hogy egy olyan valakihez ragaszkodj, aki arra nem érdemes.
utolsó válaszoló nagyon köszönöm:):)
megpróbálom megfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!