Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden 14-15 éves fiú ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden 14-15 éves fiú ilyen éretlen?

Figyelt kérdés
Tehát hogy pl. nincs értelmes témájuk, "piszkos" a fantáziájuk, meg még játszanak(gépen), hasonlók.
2009. aug. 28. 20:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%
Sajnos Magyarországon az ilyen korú pasik 70-80 százaléka ilyen, de azt tapaszalom, hogyha már érettebbek lesznek egy kicsivel, benő' a fejük lágya, legalábbis a nagy többségüknek. Ezért is kedvelem jobban az idősebbek társaságát... L/14
2009. aug. 28. 20:27
 12/21 anonim ***** válasza:
40%
Nekem van értelmes témám (csak legtöbb csajjal nem lehet értelmesen beszélni), néha piszkos a fantáziám ( de nekem senki ne mondja hogy van olyan pasi akinek nem), nem játszok a gépen szinte soha. Éretlen pedig egyátalán nem vagyok. Egyébként a lányokról is lehetne ugyanilyeneket kérdezni. 16/F
2009. aug. 28. 21:13
 13/21 SzSzili ***** válasza:
22 vagyok és még pont ilyen. De a csajom imád még így is :)
2009. aug. 28. 21:14
 14/21 anonim ***** válasza:

Én is játszodtam régeb sokat, nem tudom nem volt abba az időszakba semmi rossz. 13- 14 évesen. Ma már kimarad mert nincs rá idő.

18\F

2009. aug. 28. 22:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Már bocsánat, de a 14-15 éves fiúknak pont az a "dolguk", hogy éretlenek legyenek. Ahogyan az ilyen korú lányoknak is...
2009. aug. 28. 22:51
 16/21 anonim ***** válasza:
20:21-nek én 15 vagyok és néha azért szoktam gépezni DE JÓ LENNE valakit átölelni...
2009. aug. 29. 00:34
 17/21 Thurston ***** válasza:
Ha egy 14-15(-17) éves fiú nem éretlen, akkor ott valami gond van. Nekik ilyennek kell lenniük. (Meg mondjuk azért kíváncsi vagyok, hogy neked a videójátéknál milyen sokkal értelmesebb témáid akadnak.)
2009. aug. 29. 01:13
 18/21 Thurston ***** válasza:

"Sokan vágynak inkább egy társra mint egy partnerra, de hát fiúk körében ilyet nem nagyon hallok"

Pedig a legtöbbekkel így van, csak ezt így senki nem mondja ki.

2009. aug. 29. 01:14
 19/21 anonim ***** válasza:

Sajnos az a gond, hogy ha valamelyikünk bármilyen más témát próbál felhozni, az már ciki.

Mondhatni bele vagyunk kényszerítve a szextémába (fajtársaink által), ha valaki szerelemről akar beszélni

az ciki, béna. Az a pár srác aki szívesen beszél szerelemről és alaposan meggondolja, hogy lefeküdjön-e egy lánnyal egy idő után összetalálkozik és kis csoportokba tömörül [ahogy tettük ezt a haverjainkkal].

Válaszolva egyenként a felsorolt dolgokra:

-Én szinte bármiről szívesen elbeszélgetek egy lánnyal, témától függetlenül, elvégre ha tetszik egy lány nekem tökmindegy miről beszélek vele, csak az a lényeg, hogy vele beszélek :P

-A fantáziája minden srácnak [és később a lányoknak is az lesz] "piszkos", ezt előttem is leírták, hogy normális, akinek nincs legalább egy pici eldugott helyen az agyában piszkos gondolat az nem is fiú, hisz minket a hormonok késztetnek erre. Abban is egyet értek az előttem szólókkal hogy ezt viszont illik magunkban tartani, esetleg óvatosan lassan adagolva megtárgyalni egy lánnyal, de csak akkor ha ő hozza fel a témát [ne mondjátok, hogy ilyen nincs,vagy h, ribi a csaj, van ilyen lány barátom akivel szinte mindent tudunk egymásról, egyáltalán nem mondható rá hogy ribi lenne, egyszerűen csak nem érti miért félnek a lányok a témától.]

-Én játszani nagyon ritkán játszom. Esetleg egy versenyzős program [azokat nagyon szeretem] amivel a jogosítvány megszerzéséig kitombolható a vezetési vágy vagy egy Fantasy környezetben játszódó játék [Ha nincs benne Elf vagy Sárkány szóba se jöhet, hisz csak azért kerül néha elő egy-egy ilyen, hogy "közelebb" kerülhessek ezekhez a teremtményekhez] de általában a gép nekem csak zenehallgatást és msn-t jelent.

A számítógép egy ideje csupán időtöltő eszköz. Járok mellette rendszeresen bringázni, úszni, télen pedig korizni haverokkal.

Szóval én nem tartom magam éretlennek, mert bár sok időt töltök számítógép előtt [zene és msn miatt] nem mondhatnám, hogy függő lennék, hisz ha bármi más elfoglaltságra támad kedvem [vers/történet írás, gitározás, éneklés] vagy kapok ajánlatot[a fentebb leírt sportok] a jó öreg masina szunyókálni megy.

Remélem segíthettem

F/16

2009. aug. 29. 01:58
 20/21 A kérdező kommentje:

Ezt a három dolgot csak példának írtam, szerintem ezen kívűl is van pár dolog... A piszkos fantáziát pedig úgy értettem, hogy bármilyen apró kis dologról a szex jut eszükbe.

Az egyik válaszolónak, hogy én nem szoktam játszani a gépen, se videójátékozni. Szerintem hülyeség, már bocs.

És köszi az eddigi válaszokat!

2009. aug. 29. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!