Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hirtelen jött, srácok ti hogy reagálnátok, lányok mit tennétek a helyemben?
Az a szitu hogy van egy srác és 1 éve láttam először valahol az utcán nagyon megtetszett igazán karakteres.. de nem ismertem.. és most előállt a barátnőm ( így utólag kiderült h ismeri már vagy 4 éve.. )hogy tetszem neki , és érdeklődött irántam. facebook-n felvett és beszélgetünk.. aranyos és szimpatikus:)itt aza bibi, hogy a fb-os képeim nem valami frissek , 4 hónapja elég vékony voltam , most meg ünnepek alatt felszedtem vagy 5kgt. Emiatt most nincs önbizalmam, és nem érzem jól magamat a bőrömben.. jövőhéten meg találkozni akar, én meg így nem merek elmenni.. :( félek hogy csalódna
Mit tanácsoltok?
1. 5 kg nem lehet olyan irgalmatlanul látványos.
2. Ha ennyire zavar, szedd össze magad, sportolj, és kész. 5 kg-ot nem olyan nehéz leadni.
Ahogy én ismerem a fiúkat (én is az vagyok) még azt sem vesszük észre, amikor egy csaj kopaszra nyíratja magát...
Jó azért ez nyilván túlzás, de elég nehézkesen veszünk észre ilyen dolgokat...
Szerintem menj csak el, és érezd jól magad! -A legtöbbet ez segít.
És az az 5kg plusz csak akkor nagyon gázos ha
a, kihagytál egy nullát
b, alapból 20kg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!