Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tetszettem neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszettem neki, vagy nem tetszettem?

Figyelt kérdés

Kérlek, olvassátok el, és válaszoljatok nekem, mert bele vagyok betegedve ebbe a lehetetlen helyzetbe.

Szóval a szituáció:

Adott egy 51 éves férfi és egy 25 éves nő, ez volnék én.

Találkozunk napi szinten, nekem már egy ideje tetszik, aztán mintha észrevenne engem, köszönésen kívűl még megfogja a kezem, puszit ad, és meg is ölel.

Telik az idő, énnekem egyre jobban tetszik, majd egyszer csak bevallom neki (2 hete), hogy nekem nagyon tetszik, ő pedig kedvesen elutasít, hogy ilyet nem szokott csinálni, ő boldog házasságban él.

Azóta ha köszön, akkor is kerüli a tekintetem, szóval nem olyan, mint azelőtt, valami megváltozott.

Viszont most jön a csavar!

Tegnap pedig látták, hogy egy 20-on éves csajnka szintén megfogta a kezét.

Egyik nőismerőse szerint szereti a 20-on éveseket, és hogy egy szélhámos.

Szerintetek tetszhettem neki?

Mitől ijedt meg? Hiszen én nem másztam rá, és nem is akartam.

2013. jan. 11. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, útálja ha egy nő kezdeményez:DD

"Tegnap pedig látták, hogy egy 20-on éves csajnka szintén megfogta a kezét. "

Ez is kamu:DD

2013. jan. 11. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Ahogy az egész írásod is kamu:DD
2013. jan. 11. 21:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Miért volna kamu?
2013. jan. 11. 21:12
 4/6 anonim ***** válasza:
A már felsoroltak miatt+ "ő boldog házasságban él. "
2013. jan. 11. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:

vannak férfiak, akiknek az udvarlás a lételemük...semmit nem akarnak ,csak egyszerűen szeretik csapni a szelet a nőknek...nekem is több ilyen idősebb kollégám van (szerintem aranyosak:)) de ugyanakkor nem csalják meg a feleségüket...

szerintem most azért ilyen veled, mert bántja, hogy te túlgondoltad a dolgot, és attól tart, hogy talán megbántott.....de persze ez csak az én véleményem

2013. jan. 11. 21:29
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedves 52%-os válaszoló!

Ő mondta a saját szavaival ezt, nem pedig én találtam ki.

Azért is kérdeztelek titeket, hogy mit gondoltok, mert amit csinál, az ellentetje annak, amit mond.

Amúgy kedves 81%-os válaszoló, lehet, hogy igazad van abban, amit írsz.

Ő amúgy egy végtelen aranyos, nagydumás ember, valószínűleg ezért is tetszett meg annyira.

csak szeretném, hogyha nem haragudna rám azért, hogy ezt bevallottam neki.

2013. jan. 11. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!