Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszettem neki, vagy nem tetszettem?
Kérlek, olvassátok el, és válaszoljatok nekem, mert bele vagyok betegedve ebbe a lehetetlen helyzetbe.
Szóval a szituáció:
Adott egy 51 éves férfi és egy 25 éves nő, ez volnék én.
Találkozunk napi szinten, nekem már egy ideje tetszik, aztán mintha észrevenne engem, köszönésen kívűl még megfogja a kezem, puszit ad, és meg is ölel.
Telik az idő, énnekem egyre jobban tetszik, majd egyszer csak bevallom neki (2 hete), hogy nekem nagyon tetszik, ő pedig kedvesen elutasít, hogy ilyet nem szokott csinálni, ő boldog házasságban él.
Azóta ha köszön, akkor is kerüli a tekintetem, szóval nem olyan, mint azelőtt, valami megváltozott.
Viszont most jön a csavar!
Tegnap pedig látták, hogy egy 20-on éves csajnka szintén megfogta a kezét.
Egyik nőismerőse szerint szereti a 20-on éveseket, és hogy egy szélhámos.
Szerintetek tetszhettem neki?
Mitől ijedt meg? Hiszen én nem másztam rá, és nem is akartam.
Szerintem nem, útálja ha egy nő kezdeményez:DD
"Tegnap pedig látták, hogy egy 20-on éves csajnka szintén megfogta a kezét. "
Ez is kamu:DD
vannak férfiak, akiknek az udvarlás a lételemük...semmit nem akarnak ,csak egyszerűen szeretik csapni a szelet a nőknek...nekem is több ilyen idősebb kollégám van (szerintem aranyosak:)) de ugyanakkor nem csalják meg a feleségüket...
szerintem most azért ilyen veled, mert bántja, hogy te túlgondoltad a dolgot, és attól tart, hogy talán megbántott.....de persze ez csak az én véleményem
Kedves 52%-os válaszoló!
Ő mondta a saját szavaival ezt, nem pedig én találtam ki.
Azért is kérdeztelek titeket, hogy mit gondoltok, mert amit csinál, az ellentetje annak, amit mond.
Amúgy kedves 81%-os válaszoló, lehet, hogy igazad van abban, amit írsz.
Ő amúgy egy végtelen aranyos, nagydumás ember, valószínűleg ezért is tetszett meg annyira.
csak szeretném, hogyha nem haragudna rám azért, hogy ezt bevallottam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!