Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy tetszettem neki?
Van egy fiú, akivel általános iskolában évfolyamtársak voltunk.Mindketten tovább tanultunk.
Sosem volt nekem közömbös.Ezt szerintem ő is érezte.Én is úgy éreztem, hogy nem csak egy lánynak tart a sok közül.Kétszer előfordult, hogy szemeztünk(nem tudom pontosan mi számít annak, ezért leírom)
Egyszer elkaptuk egymás tekintetét és egymás szemébe néztünk másodpercekig.Én nem tudtam levenni róla a szemem. Fura, de mintha egyszerűen úgy maradt volna a szemem.
Végül ő elnézett.Aztán máskor észre vettem, hogy néz és végül én elkaptam a fejem.
Ja és rengetegszer éreztem, hogy rólam beszél a barátainak.
Szerintetek tetszettem neki?:))
Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy ez jelenti-e azt, hogy tetszettem neki vagy normális dolgok ezek.
Értem, hogy hogy érted, de nem feltétlenül biztos, mert ő egy nagy menő fiú volt én meg hozzá képest, sőt nem hogy hozzá képest, hanem egyentalán nem voltam az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!