Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez azt jelenti, hogy tetszette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy tetszettem neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel általános iskolában évfolyamtársak voltunk.Mindketten tovább tanultunk.

Sosem volt nekem közömbös.Ezt szerintem ő is érezte.Én is úgy éreztem, hogy nem csak egy lánynak tart a sok közül.Kétszer előfordult, hogy szemeztünk(nem tudom pontosan mi számít annak, ezért leírom)

Egyszer elkaptuk egymás tekintetét és egymás szemébe néztünk másodpercekig.Én nem tudtam levenni róla a szemem. Fura, de mintha egyszerűen úgy maradt volna a szemem.

Végül ő elnézett.Aztán máskor észre vettem, hogy néz és végül én elkaptam a fejem.

2012. okt. 11. 17:14
 1/4 A kérdező kommentje:

Ja és rengetegszer éreztem, hogy rólam beszél a barátainak.

Szerintetek tetszettem neki?:))

2012. okt. 11. 17:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem, ez azt jelenti, hogy gyűlöl, mint a sz*rt.
2012. okt. 11. 17:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy ez jelenti-e azt, hogy tetszettem neki vagy normális dolgok ezek.

Értem, hogy hogy érted, de nem feltétlenül biztos, mert ő egy nagy menő fiú volt én meg hozzá képest, sőt nem hogy hozzá képest, hanem egyentalán nem voltam az

2012. okt. 11. 17:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Beszéltetek már személyesen? Ill. írjál akkor még a reakcióiról feléd, legyenek azok bármilyen természetűek.
2012. okt. 11. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!