Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a legyünk/maradjunk barátok-ot mennyire lehet lekoptató dumának és mennyire lehet komolyan venni?
én úgy értem hogy lehetnenk e barátok tényleg vagy ezt csak azért mondta h ne tűnjön túl dúrvának az elutasítás.
Majd rátolt egy ilyet h bizony félre ismert.
Ha korábban jóban voltál egy csajjal, beszélgettél vele stb., aztán rányomultál, erre azt mondta neked, hogy "figyu, maradjunk barátok", akkor két dolgot tehetsz:
1. Ha elfogadod a helyzetet, és leteszel róla, mint nőről, és megelégszel azzal, ami eddig volt, akkor maradjatok barátok, ez ellen sztem a csajnak sem lesz kifogása. De akkor nem nyomulhatsz rá többet, mert akkor viszont tényleg le fog koptatni sztem.
2. Ha továbbra is tetszik neked, rá vered ki stb. (bocsi), akkor viszont hagyd a fenébe, többet szóba se állj vele. Ezt diktálja a férfibecsület.
Azt kell belátnod ebben a szituációban, hogy ha egy csajnak nem jössz be, mint pasi, és visszautasít, de te továbbra is bepróbálkozol nála (vagy legalábbis ő ezt érzi), akkor unszimpatikus leszel neki, és előbb-utóbb ő fog elküldeni a francba.
Nekem ez a véleményem, de lehet, hogy én látom rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!