Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek ki lehetne a valóságban Christian Grey? (A szürke ötven árnyalata c. könyvből)
Figyelt kérdés
Írjatok nevet vagy linkeljetek képet. :))2013. jan. 11. 14:48
11/21 anonim válasza:
12/21 anonim válasza:
13/21 anonim válasza:
hú ő majdnem olyan mint Matt. :) sexi
14/21 anonim válasza:
Ha az adatait nézem, akkor Ian, de nyilván az én elképzelésemben nem ő az álompasi, hanem egy barna hajú és szemű félisten :DDD
15/21 anonim válasza:
16/21 anonim válasza:
15-ös, ez kamu hír. Annyiról van szó hogy az írónő megemlítette twitteren, hogy neki Ian tetszene az esélyesek közül a legjobban.
De amíg nem rendeznek egy hivatalos sajtótájékoztatót a szereplőgárda bemutatása végett, addig felesleges bármit is elhinni.
17/21 anonim válasza:
Sőt, valójában még ennyi sem történt, most utánajártam.
Ehhez a képhez szólt hozzá az írónő: [link]
Csak egy ":D" jelet írt hozzá, ebből nem lehet rögtön arra következtetni hogy ő kapja a szerepet. Csak a bulvár felkapta a témát, és szokásához híven kiszínezte. Egyébként sem az írónő dönt a szereplőkről, semmi beleszólása nincs a casting menetébe.
Pedig én is örülnék Ian-nek.
19/21 anonim válasza:
Én imádom Iant mert valóban nagyszerű színész meg pasi is de mikor megláttam Matt Bomert, annyira így képzeltem el h nekem ő Mr. Grey xd. De persze mindenkinek más és más a véleménye és az ízlése és ez a természetes . De azért hajrá Matt <3 xdd
20/21 wikocza válasza:
Ian Somerhalder :)<3 vagy Matt Bomer*-* (de inkább matt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!