Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Utasítottak már vissza gazdag pasit?
A csoró gyári melósok csak akkor jöhetnek szóba náluk, ha emelett 2000szer jobban néznek ki mint egy gazdag. Vagyis ellensúlyozza a pénzhiányt a jó kinézetük.
De ha mindkettőből közepes az illető akkor hát. Kasza.
ma 11:13
Hülyeség,mind a két fél dolgozzon,és akkor meg van a biztonság,nem kell luxusban élni,de éhen halni sem.
Ez a hiedelem kérdező,a kitartott plázapics@ák miatt terjedt el.De azt nyilván te is aláírod,hogy ahhoz hogy 2 ember együtt tudjon élni,vagy közösen kivegyenek egy albérletet,majd fenn tartsák,pénz kell,jó pofiért,udvariasságért nem fognak ingyen szállást,élelmet adni senkinek.
Kedves 19-es! Nem élek vele, 2 hónapja vagyunk együtt és sajnos még nem ismerem annyira, hogy tudjam hogy viselkedik egy ilyen helyzetben.
Annyi előnye lesz ha elhagy legalább kiderülne h milyen sz*r ember.
ma 11:16
Jobban tudod,hogy nálunk mi/mikor jöhet szóba?
Miért is?
Volt 3-4 kapcsolatod,és azt hiszed,hogy te vagy a hű de tapasztalt Pista bácsi,aki ismeri az összes nőt?!
Érdekes hogy itt a pasik mennyire tudják h mi megy a női fejben...
Én is koptattam már le ilyet, azért mert semmilyen értelemben nem éreztem vonzalmat iránta, mikor belegondoltam hogy mi lenne ha együtt lennénk, elment a kedvem pedig nem arról volt szó hogy nem bírom, jófej és barátságos, de nem illettünk volna össze és nem éreztem egy kicsivel se többet mint barátság.
Ha az olyan bulákat keresitek fiúk akikről leírni hogy pénzmániás p.csa, ne csodálkozzatok hogy az lesz a fontos neki...csak mivel bénák vagytok felismerni a különbséget nő és nő között, így jártok folyton.
Kifogás mindig akad mikor a "hulladék csávókat" kell lekoptatni.
"jáj rossz kisugárzás"
"nem vót szikrá"
"jáj ha doúgom vóóóót mostan nem írek rá"
"nem vúúút vonzsalom semmilyen"
"Egyéb bármi"
ma 11:13
ma 11:08
"Nem légszives hanem légyszives."
Igazán örülök neki,hogy csak ebbe tudsz belekötni!
De szerintem ne menjünk bele! :D
nem légszives,hanem légyszíves!!
Ami azt illeti lekoptatás témában a pasikat se kell sajnálni.
Nekem egy pasi írta, hogy nem volt szikra.
Mire én: "-Miért nem szóltál, adtam volna öngyújtót"
Poénnal próbáltam palástolni mennyire fájt, hogy 2 hét randizgatás után a fenti 3 szavas smssel(!) intézett el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!