Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? :/
Figyelt kérdés
Rámírt az a fiú egy közösségi oldalon, aki már hónapok óta tetszik nekem, és azt írta hogy szép vagyok és még beszélgettünk kb. 10 percig. Észrevettem hogy szokta nézni az adatlapomat is... ez egy héttel ezelőtt volt. Azóta nem ír rám. Szerintetek én írjak rá? És ha üzenek neki mit írjak? (nem szeretnék nyomulós lenni) :/2013. jan. 10. 21:46
2/11 anonim válasza:
Csodás 10 perc volt a múlt heti. Megismételjük?
3/11 A kérdező kommentje:
xDDD komolyan kérdezem :DD
2013. jan. 10. 21:49
5/11 anonim válasza:
"Legutóbbi beszélgetésünket élveztem, úgy gondolom folytathatnánk!" Szerintem ez megfelel :)
6/11 A kérdező kommentje:
na akkor mi a nevem??
2013. jan. 10. 21:51
7/11 A kérdező kommentje:
idegenkívüli_lény-től kérdeztem az utóbbit
2013. jan. 10. 21:52
9/11 anonim válasza:
irj neki hogy jo volt vele beszelni es ugy lecumiznad mar!!
10/11 anonim válasza:
Szerintem írj rá nyugodtan, egyáltalán nem számít nyomulásnak, én inkább érdeklődésnek venném. Kérdezd a szokásos dolgokat: "Mizu? Hogy vagy? Hogy telt a napod? Nézted a tegnapi műsort? Milyen volt ma a suliban / munkahelyen?" Végtelenségig sorolható a kérdések tárháza! Csak arra vigyázz, hogy ha látja az üzenetedet, de nem válaszol, akkor ne zaklasd, mert nem mutat érdeklődést irántad!
Egyébként honnan tudtad, hogy nézi az adatlapodat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!