Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Őszinte választ kérek: Ha két komoly udvarlótok lenne, egy tehetős, de nem túl jóképű, vagy egy csóró jóképű, melyiket választanátok?
sok ilyen kérdés volt már
gondolom te vagy a csóró :)
ezt egyébként lánya válogatja, aki a pénzre megy, az egy tarfejű, izomagyú tuskót is szépnek lát, ha dagad a pénztárcája (ezeket hívják számító ribancnak)
a jóképűség pedig relatív, de nálam az döntene, hogy melyikkel van meg szikra, melyikben találom meg a "másik felem"
amelyiknek jobb a humora, több esze van, hasonlóbb az érdeklődésünk és ízlésünk.
ha ezek megegyeznek, én a jóképűt választanám, hogy aztán együtt dolgozzunk, meg együtt építsük fel az életünket. én kellemetlenül érzem magam, ha minden elém van rakva és én alig tudok hozzáadni. az én korombeli férfiak egyébként sem nagyon tudnak ilyen rövid idő alatt meggazdagodni, az apja pénzére meg nem tartok igényt. úgyhogy egyértelműen egy csóró egyetemista kellene. :)
19L
Attól függ, mennyire csóró. Írj példákat, hogy mire telik neki, mire nem.
Ha nem túlzottan az, akkor én a jóképűt választanám, mivel fontos nekem a megjelenés, és egy olyan pasihoz hozzá se tudnék érni, aki nem tetszik.
Persze a nem túl jóképű sem azt jelenti, hogy undorodnék tőle. A rondaságnak is vannak fokozatai. Ha őt is vonzónak találnám, mert átlagos arccal is lehet valaki az, akkor persze, hogy a tehetősebb kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!