Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Állok a Buszmegállóban, És...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állok a Buszmegállóban, És észrevettem hogy a kocsikból folyamatosan megbámulnak a férfiak (öregek, fiatalok) Ilyenkor mire gondolnak? :DD

Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 18:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Tényleg bunkó volt.

Mondjuk nem féltem, azért nem vagyok gyenge, lazán pofánvágom, ha még egy lépéssel tovább megy, de hálisten leszállt :D

Az ilyeneket utálom, de aki csak bámul, azzal semmi gondom.

Nem vagyok húde jó csaj, nem ezért néznek, na meg ez a nőknek olyan mindegy lenne. Inkább szerintem a barátságos tekintetet vagy emberi gesztusokat keresik.

2013. jan. 10. 18:49
 22/28 anonim ***** válasza:
arra gondolhatnak hogy :" hejj de rusnya ez a lány, fene azt a szop*ós száját."
2013. jan. 10. 18:53
 23/28 A kérdező kommentje:

Akkor jó :)

Igen lehet hogy vonzza a tekinteteket :D Úgyérzem amikor én szépnek érzem magam (vannak ilyen ritka napok) Akkor tudod így tökre van önbizalmam és sokkal többen megnéznek meg mosolyognak ilyesmi :D

2013. jan. 10. 18:55
 24/28 anonim ***** válasza:
56%
vagy erre: 'Figyejjé mán jószka, hát az az ogre ott a megállóban mit bámul minket?'
2013. jan. 10. 18:55
 25/28 A kérdező kommentje:
:DD jaaj de nagy poén volt hűha :D
2013. jan. 10. 18:58
 26/28 anonim ***** válasza:
örültem, ha megnevettettelek
2013. jan. 10. 19:53
 27/28 A kérdező kommentje:
Én is örülök :DDd
2013. jan. 10. 19:56
 28/28 anonim ***** válasza:
már bocs, de neked csak azok az értelmes válaszok, amik szerint téged azért néz mindenki, mert hú de szép vagy? ez szánalmas...már bocs, de szerintem egy átlag ember ugyanannyira megnéz egy csúnya embert, mint egy szépet, szóval ha állandóan bámulnak az utcán, nem biztos, hogy épp a szépséged miatt van...meg amúgy is, honnan tudod, hogy pont téged néznek? lehet, hogy csak valami a közeledben van, ami érdekes, vagy csak bámulnak ki a fejükből, te meg épp ott állsz előttük és olyan, mintha téged néznének, pedig egyszerűen csak szeretnének elmerülni a gondolataikban...
2013. szept. 27. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!