Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állok a Buszmegállóban, És észrevettem hogy a kocsikból folyamatosan megbámulnak a férfiak (öregek, fiatalok) Ilyenkor mire gondolnak? :DD
Egy szép nő esztétika élmény :D mint egy szép festény vagy fotó xD nyilván az emberek szeretik nézni a szép dolgokat.
fiatalabb koromban minden nőre úgy néztem, hogy de megdugnám. ma már ez csillapodott és csak simán megnézem őket mert jó :D
ha haverokkal megyünk kocsival, néha azzal hülyéskedünk hogy kikiabálunk a jó csajoknak :D persze semmi perverzet, csak nevettetjük az embereket meg egymást
Tessék egy normális válasz köszönöm a kedvességed! :D
A többiek meg miért nem tudnak normálisan válaszolni? Nehezetekre esik? Vagy fáj hogy feltettem egy kérdést? -.-"
Bocs kérdezõ, én vagyok az, aki beképzeltnek tartott.
Szóval sajnálom, ha megbántottalak, ma egész nap hisztis voltam, szerintem meg fog jönni hamarosan, mert kibírhatatlan a viselkedésem, egtik pillanatban mosolygok, a másik pillanatban meg kiaválok valakivel... Tényleg bocsi!
Megnéznek mert tetszel nekik. Gondolom ez nem baj! Vagy nagyon zavar?
És mit szólnál ha az egyik autó megállna és felajállaná, hogy elvisz egy darabon? Bevállalnád?
Velem is szoktak ilyet, én semmi különöset nem tulajdonítok ennek. Tekintve, hogy nők is megnéznek. Eleinte azt hittem paranoiás vagyok, de utána a párom is megjegyezte, hogy téged mindenki bámul :D
Nem tudom miért, tényleg, de nem zavar, barátságos vagyok :)
A múltkor egy idősebb férfi direkt hozzáért a lábamhoz a buszon, na az zavart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!