Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsen pasim?

Figyelt kérdés
a barátnőim közül mindenkinek volt már, csak nekem nem, és én vagyok az egyetlen szűz. Nem hiszem h ilyen csúnya lennék...16/l
2009. aug. 28. 12:09
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
20 éves pali vagyok, nem vagyok egy olyan elveszett gyerek, mégse volt még barátnőm.
2009. aug. 28. 12:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, ha szókimondó vagyok, de szerintem ne arra menj, hogy minél hamarabb megkúrasd magad, mert valószínű, hogy később megbánod. Ha linkelsz magadról képed, akkor ingyen megmondom, hogy szép vagy-e. :D
2009. aug. 28. 12:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem attól szép valaki, hogy barátja van és már nem szűz...!

Még jó, hogy szűz vagy..! Én 18 éves koromig az voltam, és 15 évesen ismertem meg a barátomat:)

Hidd el, semmiről nem maradtál le!:)

2009. aug. 28. 12:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Minket nagy szemekkel néznek az utcán, mert kövér vagyok, és mégis valaki fogja a kezem és meg mer csókolni! :D

Nem a szépség a fontos, általában, bár a felszínes fiúknak igen. Egyszer lesz valakid, és boldogok lesztek!

Addig meg nem azon túráztasd az agyad, hogy szűz vagy, inkább légy rá büszke, hogy nem adod oda valamilyen jött ment alaknak! :)

2009. aug. 28. 12:33
 5/10 anonim ***** válasza:
92%

Majd a jövendőbeli barátod tisztelni fog érte,hogy még szűz vagy :) És 16 évesen még semmiről nem vagy lekésve :) És ne másokhoz képest mérd magad. A lényeg,hogy magadnak megfelelj.

18F

2009. aug. 28. 12:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem sem nincsen pasim.jó kicsit csúnya vagyok,és akkoris volt nekem 2 pasi is. demér nincsen.

még kicsit korai:D

2009. aug. 28. 12:35
 7/10 anonim ***** válasza:
agggyá képet
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
nálam rondábbat kevesen tudnak elképzelni,mégis volt 2 csajom...
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

én így visszagondolva szerencsésnek érzem magamat a szempontból hogy nem vagyok egy hihetetlen szép nő

mondjuk úgy inkább vannak bőven szépséghibáim

és ez pontosan azért jó hogy tudjam, nem csak arra kellek a pasiknak. és voltak kapcsolataim. még pedig azért mert a belsőmbe szerettek bele azok akik már régebb óta ismertek és tudtam hogy ők tényleg szeretnek és nem csak a külsőm kell nekik :)

ráérsz még 16 évesen hidd el, biztos megtalálod álmaid szerelmét :)

18L

2009. aug. 28. 12:42
 10/10 anonim ***** válasza:
29%
:)majd lesz neked is,énis ezela gondal küzködöm:D csak nics csajom:) ám énis szűz vok még:( sajna:) jah és Bp/16F
2009. aug. 28. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!