Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti örülnétek, ha egy fiú úgy viselkedne veletek, mint a régi filmekben?
Figyelt kérdés
Udvarias, kezdeményez stb.2013. jan. 9. 23:05
1/10 anonim válasza:
így csináltam, nem jött be
nem érdekel többé. :)
2/10 anonim válasza:
persze! de ez nem hiszem h csak a régi filmekben lelhető fel.. :) szerintem amugy minden lány erre vár :D
3/10 anonim válasza:
nem nagyon.... tul èletvidám wok hozzá xD
4/10 A kérdező kommentje:
Én is lány vagyok amúgy. Nekem tetszene, főleg a kezdeményezés rész, mert én soha az életben nem mernék odamenni egy fiúhoz.
2013. jan. 9. 23:10
5/10 anonim válasza:
Szeretnék visszakérdezni kérdező, neked miért esne jól ha egy fiú megalázkodik előtted?
6/10 anonim válasza:
attól függ, mire gondolsz. volt egy exem, aki minden lánynak úgy köszönt, hogy jó reggelt/estét hölgyem, meghajolt és kézcsókot adott. szerintem nagyon necces volt, ő gondolom azt hitte, menő. csomó ismerősöm előtt égett az arcom, mikor így köszönt nekik, a csajok meg csak álltak ott bezavarodva, hogy ezzel meg mi van...
7/10 anonim válasza:
Én is jobban szeretnék egy ilyet mint egy mai "pEti Wok Dugunk?" féle srácot:S
8/10 anonim válasza:
Szerintem modernizálni kéne a régit, és az már király lenne.
9/10 anonim válasza:
A James Bond filmek is régiek, ők viszont tapló volt, és lekúrt minden útjába kerülő nőt :D
10/10 anonim válasza:
Mindent megadnek egy ilyen fickoert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!