Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy vissza akarom kapni a régi énemet? Miért nem tudok visszaváltozni azzá a "rosszkislánnyá"?
Tudom, hogy hülyeség, mert régebben egy ribanc voltam, de legalább élveztem az életem. Kihasználtam a lehetőségeimet, azzal kavartam akivel csak akartam, azt csináltam amihez csak kedvem volt,és mindezt érzelmek nélkül tudtam csinálni... de akkor, abban az időmben hiányzott valami, amit soha nem tudtam pontosan megfogalmazni.. talán az h szeressék a belsőmet is ne csak a külsőmet...
és az egyik kavarásomból komoly kapcsolat lett, de miután megtudta, a múltamat rögtön dobott... pedig én nagyon szerettem őt!
és most meg itt vagyok egyedül, az érzelmeimet sehogy nem tudom kizárni, pedig régen ez simán ment... és nem tudom, hogy miért nem tudok olyan lenni mint régen. Már nem vonzanak annyira az 1 éjszakás kalandok, a bulik, nem nagyon érdekel már semmi
szerintetek mit csináljak? 22/L
Kedves Kérdező!
Mivel lenne jobb, ha visszakapnád? Hiszen pont a régi éned miatt hagyott el az, akit szerettél! Azt akarod, hogy legközelebb is így járj? Higgadj le, vegyél egy jó mély levegőt, mert valószínűleg indulatból döntesz most, és a r*ngyó énedet bosszúállásra használnád fel, amivel még nagyobbat ártanál magadnak. Most megtanultad, hogy az emberek érzelmeivel nem lehet büntetlenül játszadozni.
Úgyhogy, bár nem erre vagy kíváncsi, mégis azt javaslom, ne akard visszaszerezni azt az oldalad, kivéve, ha nem akarod, hogy szeressenek - egy rib@nccal csak kefél az ember, nem szereti. Ismerkedj, flörtölj, de tarts meg egy bizonyos határt. Ha nem viselkedsz lotyóként, nem fognak elhagyni.
Amúgy ha mindenáron szeretnél "rossz kislány" lenni, írj privátot... izé... rúgjál be, használj rusht és úgy indulj el bulizni egy szingli barátnővel, akinél nincsenek fékek. Garantált lesz a siker, már ha az valóban siker lesz a számodra. Most már talán rájöttél, hogy mégsem az.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!