Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennek is van valami neve?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek is van valami neve? Folyt. Lent!

Figyelt kérdés
Engem nem érdekelnek a pasik.Ettől még nem vagyok antiszociális,ugye?Mert barátaim vannak..nem igazán kötődök hozzájuk,de mindegy.Erre is van valamilyen "tudományos" szó?Mármint arra,hogy nekem nincs késztetésem arra,hogy legyen valakim,állandóan/vagy adott időszakban.Jah,és nem vagyok lezbikus.18/L
2009. aug. 27. 22:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Testileg sem érdekelnek?Ugyértem szexszel hogy állsz? Mert hogyha az sem érdekel,talán aszexuális vagy,bár meglehet hogy ez csak időszakos dolog nálad.
2009. aug. 27. 22:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem igazán...Már gondolkoztam azon is,hogy csak összefekszek valakivel,hogy "túllegyek rajta".Nekem ez,mármint pasi+szex,nem létfontosságú dolog...na de a pénz,állás,és magam,annál fontosabb.
2009. aug. 27. 22:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy majd idővel.Ha neked nem fontos a szex,meg a pasik, akkor minek feküdnél össze valakivel?Lehet, hogy később az lesz, és akkor megbánod majd, szerintem hülyeség lenne.
2009. aug. 27. 22:48
 4/9 anonim ***** válasza:

ha nem érdekelnek szexuálisan ( nem csak a fiúk, hanem a lányok sem) akkor ezt aszexualitásnak hívják.

Amúgy a barátaid mind lányok vagy vannak fiúk is? ( nekem pl vannak fiú barátaim is, csak sokan úgy gondolják, ilyen nincs)

2009. aug. 27. 22:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát 99%a lányok..a fiú osztálytársaimmal elbeszélgetek,meg egy egy poén,de ennyi.
2009. aug. 27. 22:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor most asszexuális lennék?
2009. aug. 27. 23:00
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Szakszóval HÜLYE vagy.
2009. aug. 28. 00:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Az aszexuálisokat csak a szex taszítja, amúgy gyakran normális kapcsolatban élnek, mint a nem aszexuális emberek. Talán ez csak egy tinédzserkori dolog nálad, és kinövök, de ha nem javul, érdemes felkeresned egy pszihológust.

Off: a "lezbikus" az valójában leszbikus.

2009. aug. 28. 01:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Bocs, OFF:

Azt hittem, csak én vagyok így, mint te. :/ =)

16/L

2009. aug. 28. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!