Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörnyűségeket olvastam a neten. Pl h apuka bejárt a lánya szobájába. Ez mennyire lehet gyakori Mo-n?
Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 21:06
11/15 anonim válasza:
Én wc-re szoktam kijárni, bűnös vagyok?
12/15 A kérdező kommentje:
igen, a megerőszakolást értem alatta... és ez szörnyű, hogy ilyen gyakori.... :S
2009. aug. 27. 22:07
13/15 anonim válasza:
Hát,szerintem minden apuka volt már a lánya szobájában!Sőt jobb esetben ő festi,meg bútorozza be.XD
Na jó,csak hülyülök.Amúgy szerintem is,inkább a rokonok a gyakori elkövetők,mint a szülők.
14/15 anonim válasza:
Szörnyű... apa ma bejött a szobámbaO.o tejóisten... most mi lett velem?! Adott 2 puszit mielőtt elment dolgozni... úgy szégyellem magam, többet nem megyek emberek közé... terhes is lehetek..
Egyébként undorítónak találom a családon belüli erőszakot, és családon belüli szexuális zaklatást, pláne ha az áldozat egy fiatal lány, aki nem tudja magát megvédeni... undorító az ilyen ember:@ Megérdemelné, hogy a sitten üljön élete végéig, és ő legyen az, akit megvernek meg s*ggbeb@sznak.
15/15 A kérdező kommentje:
nemhiszem hogy okotadott a kérdés bárminemű poénkodásra.. aki poénkodik az magáról állít ki szegénységi bizonyítványt..
2009. aug. 28. 02:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!