Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fullos, felső kategóriás csaj, minek néz engem állandóan?
Én egy középkategóriás csávó vagyok, ennek megfelelően alsó-középkategóriás nőim voltak (ha voltak).
Kb. 1 hónapja jött a munkahelyre egy új csaj és azóta ha összefutunk mindig megbámul 2-3X. Ez nekem magas!
Nem éppen vagyunk egy súlycsoportban!
Gyerekek, nem kéne a szentbeszéd!Kismillió srácnak mondják nap mint nap, amikor megnéznek egy szebb lányt, hogy felejtsék el, ne álmodozzanak, keresgéljenek a saját súlycsoportjukban! Itt a fórumon is nagyon sokan írják ezt.Amikor pedig valakinek kellemetlen tapasztalatai vannak a lányokkal, egyből "leordítják" a fejét, hogy miért pont plázacicákkal kell próbálkoznia. (holott nem is látnak bele az életébe)
Szóval nem kell megjátszani a szentet!
És a kismillió srácnak kik mondják ezt? a másik srácok, akiknek ugyanez a tapasztalatuk a pi.ák terén, erre a fórumra meg nem kell adni, mivel itt a legtöbb nő leli szegény , sérült ember akiknek az a jó hogy ha más sem boldog mivel ők sem azok.
Ha körülnézel az utcán rengeteg pár van ahol az egyik jobban néz ki mint a másik "nem egy kategóriák" mégis ők alkotják a boldog pár jelenséget.
Ezt azért nem látja aki nem látja, mert nem akarja és ezek a párok nem reklámozzák magukat, nem részegednek le minden hétvégén valami diszkóban és nem riszálják a félmeztelen testüket a bulikban.
Mint a hírek, a jó hír nem hír....
Hát a felső kategóriás nálam: Modell alkat, kis súly, szép arc, tekintet, az egész nő nagyon úgymond "egyben van".
Persze azóta is csinálja ezt tovább, nem állt le, kikészít vele!! Úgy érzem magam, mint amikor a Mici Mackó nyalogatja kívülről a mézes üveget, de nem tudja kinyitni.
Megőrülök!!!
Fogd már föl miről van szó!
Rám az egyik nő lehet hogy azt mondaná hogy ronda vagyok, a másik meg azt hogy szexisen férfias, és hogy kinek kiről mi a véleménye megint csak nem attól függ hogy az adott nő hány centi meg hogy milyen feneke van, akárkinek tetszhet vagy nem tetszhet akárki, valakinek a "szépfiúk" jönnek be megint más nők meg lehet hogy azt mondják, hogy túl nyálas, meg amúgy is annyi szép nő van, mi abban a meglepő ha bejössz egy szép formás csajnak?
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!