Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! El szoktátok mondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! El szoktátok mondani a barátotoknak, ha elakarnak csábítani?

Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 12:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen, mindig. Büszke rám. XD
2013. jan. 24. 16:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Engem sem szoktak csábítgatni.
2013. jan. 24. 17:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Elmondom had érezze h másnak is kellek talán jobban megbecsül..
2013. febr. 22. 10:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is mindig elmondom neki és olyankor rezzenéstelen arccal végighallgat, majd megnyugszik, hogy én hűséges vagyok. Legalábbis eddig azt hittem, ugyanis nemrég egy kis összeszólalkozás alkalmával azt mondta nekem "Ha csettintenél egyet, tíz férfi ugrana a munkahelyeden."

Nem is az volt a sértő, amit mondott, hanem ahogyan mondta. A férfiak is nagyon megjegyeznek mindent, nem csak mi, nők!

31/N

2013. febr. 22. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!