Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti mennyiért vállalnát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mennyiért vállalnátok be egy kis csikit? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Én egy csikifetishta srác vagyok és fizetnék is azért, hogy csikizhessek valakit!

De ebben akkor benne van a kikötözés is és nem csak sima csiklandozás, hanem pl. elektromos fogkefe, lúdtoll, hajkefe, babolaj, esetleg olyasmi is hogy bekenik a talpatokat májkrémmel, vagy tejszínbabbal és egy kutya, vagy egy macska nyalja le róla... !!

Komoly válaszokat várnék mert tényleg érdekelne, hogy milyen feltételekkel mennétek bele és kb. mennyiért!!

Ha akartok privátban is írhattok, de kort mindig tegyétek hozzá a véleményetekhez!!

2013. jan. 8. 11:46
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 30. 13:41
 22/31 °°Lucyferia°° ***** válasza:
100%
Én jàtszanék egy olyat, hogy ha sikerül megcsikizned akkor te nyertél, nem kell fizetned, ha nem sikerül, én nyertem és akkor kell :P
2013. máj. 9. 10:14
 23/31 A kérdező kommentje:

Pénzben akarsz játszani?? :D

Figyelmeztetlek én bárkit halálra tudok csiklandozni!!!

2013. máj. 9. 15:37
 24/31 °°Lucyferia°° ***** válasza:
100%
én viszont nem vagyok csikis :P úgyhogy kívàncsi lennék hogyan csikizel halàlra :D
2013. máj. 10. 18:43
 25/31 anonim ***** válasza:
66%
Én megtapasztaltam, hogy egy "nem vagyok csikis" csaj is valamelyest megadásra, élvezetig csikizhető. Csak idő és érintési mód kérdése. Nálam egy asszony tört meg így, és utána rendszeressé kérte!
2022. márc. 30. 11:41
 26/31 anonim ***** válasza:
0%

Jézus látom majd 10 éves a kérdés :D és a csikizős barom még azóta se adta fel 🤡

Amúgy minek ezeket előguberálni ennyi idő után? Gondolom a kérdező szólt hozzá, másik fiókból. Persze, nagyon hihető ez a szájhősködés hogy tört be és kéri tőle valaki hogy legyen idióta. Full nevetséges, kb mint a savanyú lábszagos 😃

2022. márc. 30. 11:58
 27/31 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele, még nem értél meg a hozzászóláshoz, neked fóbiád lehet!!!
2022. márc. 30. 14:18
 28/31 anonim válasza:
74%

Én vállalnám!

Talp:6000

Has:4000

Comb:7000

Hónalj:7000

(És a hónaljamat meg a combomat nem nyalogathatja semmi. Azoon kívűl mindent használhatsz. Műköröm fogkefék fogpiszkáló, hajkefe, kefe, mosogatószivacs, babaolaj, szappan. Kikötözni engem nagyon szorosan kell. Vagy úgy vállalom hogy hasonfekve terpesztett végtagokkal vagy pedig hátonfekve kezeket egyenesen felfelé, lábakat terpeszben.

2022. szept. 4. 21:02
 29/31 anonim ***** válasza:
72%
Nem fogod kibírni, ezért szüneteket iktatnék be. Légző gyakorlat, és verbális mesélgetés erről. Az is izgalmas tud lenni, de kíméletes!
2022. szept. 7. 09:30
 30/31 anonim válasza:
50%
#29 Okés
2022. nov. 1. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!