Napi mennyiért vállalnátok egy olyan munkát ami?
Figyelt kérdés
abból áll, hogy egy reklámautóval kell menni átlag 12 órán át egy meghatározott útvonalon, (1 utcát nem téveszthetsz) 30-40 km/h sebességgel, az útvonalig eljutni és vissza (nem fizetik) amíg bemész a telephelyre az autót felvenni természetesen nem fizetik (hisz olyan mikor bárki munkába megy)2011. dec. 17. 19:38
1/10 anonim válasza:
napi nettó 5000 Ft-ért már megéri szerintem
3/10 anonim válasza:
6000 forint, ha a benzint állják, ez kb 500 forintos órabér, én újságosztogatásért kaptam ennyit, itt meg vezetni kell...
4/10 anonim válasza:
Én nettó 8000 + benzinköltségért vállalnám.
5/10 A kérdező kommentje:
Akinek ez a 12+1-2 ingyen óra megéri a napi 5000-et annak szívesen átadom a jelenlegi munkámat privátban. (üzemanyagköltség a cégé)
2011. dec. 18. 19:26
6/10 anonim válasza:
ha nincs jogsim gáz? :D egyébként simán bevállalnám 5000ért, csak ugye A1-em van meg M kategóriám...
7/10 anonim válasza:
Az első néhány nap szar, aztán már rutinból tudni fogod, hogy mikor merre kell fordulni :P
8/10 A kérdező kommentje:
Nincs olyan, hogy első néhány nap. Minden nap más és más helyszín, más autó, más útvonal, aztán ha tévesztesz, késel már jönnek a levonások (de annyi, hogy örülsz ha aznap keresel valamit)
2011. dec. 19. 19:30
9/10 anonim válasza:
Vegyél egy jó GPS-t akár saját pénzen, amibe be lehet programozni fix útvonaltervet, aztán csak arra kell figyelned, mit mond, merre fordulj. Fogd fel úgy, mint hosszútávú befektetést :P
10/10 anonim válasza:
Ja, de előbb kérdezd meg a munkáltatót, hogy ő nem biztosít-e ilyet alapból a kocsival együtt. Nehogy árnyékra vetődjél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!