Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam valahol, valakit. Hogyan találhatnám meg? Létezik ilyen oldal?
Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 10:37
11/14 anonim válasza:
Menj fel valamelyik közösségi oldalra. Tippeld meg az életkorát, állítsd be (pl 25-30) Állítsd be a nemét, és a várost, ahol láttad (mondjuk pesti sok van, sokat ki fog adni) Utánna nézgelődj, és ha baromi nagy szerencséd van, akkor sikerül(het)
12/14 anonim válasza:
Én is láttam valahol valakit. E szerint megtaláltam, akit keresel. Ha odamész valahova, biztosan ráismersz. (Remélem, tudtam segiteni, vagyis rájöttél, hogy ennél sokkal többet el kellene mondanod, esetleg képet kitenned, akkor lenne esélyed tényleges segitségre.)
13/14 anonim válasza:
Menj be a rendőrségre, és mond azt, hogy kiraboltak. Egy grafikussal rajzoljátok le, estére benne lesz a tv-ben. Nem olyan bonyolult ez.
14/14 ASOT válasza:
Kevesen nézik az ilyen oldalakat.
főleg ha semmit nem tudsz róla akkor halvány az esély bármire is.
1 dolog van amit tehetsz , hogy ahol láttad, oda elmész és megpróbálod ott keresgélni ha van rá időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!