Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi alapján mentek oda egy csajhoz?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy buliba, vagy az utcán, vagy ahol csajoztok? Pl. egy átlagos külsejű lányhoz is odamentek ismerkedni, vagy csak a különlegesen szépekhez?2013. jan. 8. 08:57
2/8 anonim válasza:
Aki megfog. Amit nagyon sokat nézek előtte, az a szeme. Abból le lehet szűrni, hogy flegma e, avagy nem. "A szem a lélek tükre." Amit még nagyon megnézek, az az alakja. 23/f
3/8 anonim válasza:
Nagy melle legyen, és sz*pós szája.
5/8 anonim válasza:
akinek nyugodtságot látok a szemében, és nem 200kilós kismalac
6/8 anonim válasza:
én személy szerint a számomra! átlagos lányokat is leszólítom beszélgetni pl utazás alatt. De a flegmákat kényeseket én is kerülöm. Pont a minap utaztam egy lánnyal aki nagyon szép volt csinos, leszólítottam beszélgettünk és nagyon kellemes társaság volt, sőt közös érdeklődés is, de volt pasija...azótta sajna nem találkoztam vele. Nem minden szép lány beképzelt.
7/8 anonim válasza:
Figyu 6os, attól, hogy egy lány (legyen az szép, vagy nem) kedvesnek és aranyosnak tetteti magát, még lehet beképzelt.
8/8 anonim válasza:
7-es: Rengeteg nem beképzelt szép lány létezik. Csomóval beszélgettem már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!