Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van annak valami jele, ha valakit megcsalnak?
Figyelt kérdés
Hogyan derülnek ki ezek a dolgok?2013. jan. 7. 19:43
2/4 anonim válasza:
Szerintem úgy derülnek ki (sajnos tapasztalat), hogy a megcsaló állati nagy szemét lesz a párjával. Mindenbe beleköt, türelmetlenkedik (azért, mert elszomorítja, hogy nem olyan a párja, mint amilyet szeretne). Erre a megcsalt fél is szítja a veszekedést, ami bizonytalanságot szül. Harag+bizonytalanság=nyomozgatás. Ma már mindent ki lehet deríteni, nem kell egy informatikus zseninek lenni ahhoz, hogy mindent kiderítsünk a másikról.
3/4 anonim válasza:
Az exemet 5 év alatt fene tudja mennyit csaltam. Semmit nem vett észre. Aztán barátaimmal elmentem a fóti tóra pancsizni ahol hüvelygombát kaptam. Akkor pont fél éve senkivel nem csaltam meg. Lefeküdtem vele, nem tudtam miért vagyok érzékeny, így neki piros pettyes lett a makkja. Felhívott munka közben és üvöltözött, hogy mit kapott el tőlem, kivel feküdtem le és jaj de dühös :D Egyszer egy hozzá közelebb lakó sráccal bújtam ágyba. Sokat szexeltünk. Utána átmentem fürdés nélkül az exemhez és rögtön lefeküdtünk aludni, mert már későre járt. Nem érezte más szagát rajtam......
4/4 anonim válasza:
Ja és a mai napig nem tudja, hogy félreléptem, egy éve dobtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!