Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van annak valami jele, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van annak valami jele, ha valakit megcsalnak?

Figyelt kérdés
Hogyan derülnek ki ezek a dolgok?
2013. jan. 7. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet , hogy soha nem derül ki.
2013. jan. 7. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy derülnek ki (sajnos tapasztalat), hogy a megcsaló állati nagy szemét lesz a párjával. Mindenbe beleköt, türelmetlenkedik (azért, mert elszomorítja, hogy nem olyan a párja, mint amilyet szeretne). Erre a megcsalt fél is szítja a veszekedést, ami bizonytalanságot szül. Harag+bizonytalanság=nyomozgatás. Ma már mindent ki lehet deríteni, nem kell egy informatikus zseninek lenni ahhoz, hogy mindent kiderítsünk a másikról.
2013. jan. 7. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:
46%
Az exemet 5 év alatt fene tudja mennyit csaltam. Semmit nem vett észre. Aztán barátaimmal elmentem a fóti tóra pancsizni ahol hüvelygombát kaptam. Akkor pont fél éve senkivel nem csaltam meg. Lefeküdtem vele, nem tudtam miért vagyok érzékeny, így neki piros pettyes lett a makkja. Felhívott munka közben és üvöltözött, hogy mit kapott el tőlem, kivel feküdtem le és jaj de dühös :D Egyszer egy hozzá közelebb lakó sráccal bújtam ágyba. Sokat szexeltünk. Utána átmentem fürdés nélkül az exemhez és rögtön lefeküdtünk aludni, mert már későre járt. Nem érezte más szagát rajtam......
2013. jan. 7. 19:52
 4/4 anonim ***** válasza:
46%
Ja és a mai napig nem tudja, hogy félreléptem, egy éve dobtam ki.
2013. jan. 7. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!