Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok vele talizni. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok vele talizni. Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Felvett msn-re egy srác, aki 30 km-re lakik tőlem. Sokat msn-eztünk, jókat beszélgettünk, de én már az elején is tisztáztam vele, hogy csak barátok lehetünk, mert nem az esetem, és nem érzek iránta semmit sem (meg kicsi is hozzám). Azt mondta, akkor legyünk barátok. Azóta is minden nap msnezünk, és jól megvagyunk, még mindig nem érzek iránta semmit. Az a gáz, hogy Ő talizni akar velem.:S Mondtam neki, hogy én egy barátnő nélkül nem talizok "netes" ismerősökkel, mert egyszer már megszívtam így. Ezt meg is értette, és mondta, hogy akkor legyen hármas tali. Az a helyzet, hogy én nem igazán akarok vele talizni... a bnőim meg úgyse mennének bele egy ilyen taliba. Még egy helyes sráccal se egyeznének bele...:S Mit mondjak neki? Mert msnen viszont szívesen beszélgetek vele mindig. Mondjam neki, hogy nem akarnak jönni a bnőim?

16/L (a srác 14/F)

2009. aug. 27. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Mondd hogy nem szerretnél találkozni.De beszélgetni nagyon szeretsz vele és így szeretnéd tartani a kapcsolatot.És mondd meg neki hogy tényleg csak barát.
2009. aug. 27. 18:16
 2/3 anonim ***** válasza:
55%
nem akarok veled találkozni.
2009. aug. 27. 18:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nagyon elfoglalt vagy. Ha nem érti meg akkor jobb is ha nem beszélsz vele. Amúgy, megkérdezhetem, hogy miért szívad meg, barátnő nélkül a találkozást? Barátnővel ketten jobban lehet lelépni vagy miért?
2009. aug. 27. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!