Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha megnéztek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha megnéztek egy pasit társkeresőn, de nem írtok neki, az csak azért lehet, mert nem tetszik nektek?

Figyelt kérdés
Vagy lehet olyan is, hogy azért, mert nem akartok kezdeményezni?
2013. jan. 7. 16:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azt mondjátok meg nekem miért kell lepontozni????
2013. jan. 9. 14:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Attól h nem érték egyet valakivel még elfogadom és tiszteletbe tartom a véleményét. Kérdés kiíróként is így álltam hozzá sose pontoztam le senkit mert mindenki segiteni akart amit nagyra értékeltem.
2013. jan. 9. 14:09
 13/15 anonim ***** válasza:

Sokkal bonyolultabb ez annál,mint szavakba lehetne írni.

Erről beszélni kell a fiataloknak,nevelni a gyerekeket,mert rengeteg kudarc után a nő a férfit,a férfi a nőt utálja.És néha még joggal is ,mert már tudatosan számítóak lettek az emberek.

2013. jan. 9. 14:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Santorini-lány!

Talán azért kapod a lepontozást,mert bár őszinte vagy,mikor ezeket a közhelyeket mondod,-és igazad is van-,de ez csak elmélet!

Sajnos sok nő beszél így,mint te,de a gyakorlat az egész más!

Elméletben mindnyájan tudjuk"mi a gond",ugye?!

2013. jan. 9. 15:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Azta mindenit! Hogy a péniszembe tudtok ti ilyen nagyterjedelmű szövegeket leírni?? Van értelme szerintetek?
2013. jan. 9. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!