Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha az unokatesómhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha az unokatesómhoz vonzódom?

Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok, és van egy 16 éves csaj unokatesóm, aki nagyon bejön. Fantáziálgatni is szoktam róla. Tudom, hogy nem lehet semmi köztünk, de akkor is normális ez?
2009. aug. 27. 16:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

szerintem ebben nincs semmi amugy elmesélek valamit van az unokatesómékkal szembeni házban egy pár akik elsö unokatesók és van egy egészséges gyerekük és imádják egymást nah ehez mit szóltok? na ennyi szóval egy kis fantázilgatás az semmi :)

sziasztok

2009. aug. 27. 21:26
 12/15 anonim ***** válasza:
59%

Régebben bevett szokás volt a királyi családokba a rokoni házasság, és ez nem egy és ugyan az a vérfertőzéssel ahol zabi gyerek születik. A napokban olvastam pont erről. Ahol a tudósok megfigyeltek ilyen házasságokat és egy elszigetelt falucskát, ahol rokoni házasság-gyerek a bevett szokás, és az ilyen esetekben milyen fura, több gyerek született, kiegyensúlyozottabb a kapcsolata a két félnek, és ami a legjobb, hosszú életet éltek az utódok (90-10 év).

Am nem beteges ez, pasi vagy, farkad van, nincs miről beszélnünk. :)

2009. aug. 28. 00:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Rosszabbat hallottam.. bár visszagondolva nincs sok alapja.. szóval az van,hogy állítólag az osztálytársam a 3 évvel idösebb uncsija "elmagyarázta" (pff harmadikoson?),hogy mi az és csinálták..ezt akkor mondta mikor jártunk 5-6.ban..na de hát akkor is 1.ös, 3.ossal?

Bár a csajból kinézném...

2009. szept. 18. 22:42
 14/15 anonim ***** válasza:

jah amúgy nem normális...

keress valami NEM rokon társat magadnak azzal játszadozz

2010. jan. 22. 16:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez a helyzet sot meg a srac is igy van vele..(elso fokuak vagyunk)mi nem egyutt nottunk fel eloszor 16-15 evesen talalkoztunk..mert ok romaniaba eltek...De a nagy helyzet az h nekem megszakad erte a szivem, meg ha ez gusztustalan is ...Mert szeretem, de tudom hogy ugy sem lehet belole semmi, raadasul en vagyok az aki probalok szemet lenni, hogy lekoptassam magamrol (vette is a lapot.)..persze az egesz csak szineszkedes...Legsizvesebben mindig vele lennek..Nehez ugy tenni mintha en nem is ereznek semmit de ez van Nyelni kell egy nagyot s tovabb szenvedni ...menni
2010. dec. 25. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!