Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha az unokatesómhoz vonzódom?

szerintem ebben nincs semmi amugy elmesélek valamit van az unokatesómékkal szembeni házban egy pár akik elsö unokatesók és van egy egészséges gyerekük és imádják egymást nah ehez mit szóltok? na ennyi szóval egy kis fantázilgatás az semmi :)
sziasztok

Régebben bevett szokás volt a királyi családokba a rokoni házasság, és ez nem egy és ugyan az a vérfertőzéssel ahol zabi gyerek születik. A napokban olvastam pont erről. Ahol a tudósok megfigyeltek ilyen házasságokat és egy elszigetelt falucskát, ahol rokoni házasság-gyerek a bevett szokás, és az ilyen esetekben milyen fura, több gyerek született, kiegyensúlyozottabb a kapcsolata a két félnek, és ami a legjobb, hosszú életet éltek az utódok (90-10 év).
Am nem beteges ez, pasi vagy, farkad van, nincs miről beszélnünk. :)

Rosszabbat hallottam.. bár visszagondolva nincs sok alapja.. szóval az van,hogy állítólag az osztálytársam a 3 évvel idösebb uncsija "elmagyarázta" (pff harmadikoson?),hogy mi az és csinálták..ezt akkor mondta mikor jártunk 5-6.ban..na de hát akkor is 1.ös, 3.ossal?
Bár a csajból kinézném...

jah amúgy nem normális...
keress valami NEM rokon társat magadnak azzal játszadozz

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!