Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha az unokatesómhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha az unokatesómhoz vonzódom?

Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok, és van egy 16 éves csaj unokatesóm, aki nagyon bejön. Fantáziálgatni is szoktam róla. Tudom, hogy nem lehet semmi köztünk, de akkor is normális ez?
2009. aug. 27. 16:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
33%
nem normalis... eleg gaz... es beteges... fuj... en nem tudnak ilyet
2009. aug. 27. 16:47
 2/15 anonim ***** válasza:
56%

EGYÁLTALÁN NEM NORMÁLIS!!!!!!!!te jó ég, ez tényleg nagyon beteg dolog!!

nincs más lány a környezetedben???

2009. aug. 27. 16:50
 3/15 A kérdező kommentje:
Tettekben én sem teszek semmit és nem is fogok. Hozzáteszem, hogy ritkán látom, mert kb 200 kilóméterre laknak tőlünk, tehát az is számít biztos, hogy nem ismerem annyira, nem olyan közvetlen a kapcsolat.
2009. aug. 27. 16:50
 4/15 anonim ***** válasza:
52%
attol meg a rokonod... -.-"
2009. aug. 27. 16:51
 5/15 anonim ***** válasza:
mindenkinek vannak perverziói
2009. aug. 27. 16:53
 6/15 anonim ***** válasza:
26%

az első válaszolónak üzenem, hogy, írtad hogy "nem tudnák ilyet" szóval gondolom nektek is sánít valami abban a kifejezésben:D

egyébként, ha messze is lakik tőled, és gondolom nem találkoztok hetente, és nem vagytok olyen közeli kapcsolatban, akkor nem gáz. A többiek lehet hogy azért vannak kiakadva mert ők hetente látják az unokatestvérüket, de ha te annyira nem vagy vele közeli kapcsolatban akkor az szerintem egyáltalán nem beteges.

2009. aug. 27. 16:55
 7/15 anonim ***** válasza:
46%

Nekem tetszik egy unokatesóm, de csak tetszik! Nem fantáziálok róla :D

És akkor ahhoz mit szóltok, h vki a saját tesójába szerelmes, ami viszonzott, és le is feküdtek egymással?? o.O

16/L

2009. aug. 27. 17:01
 8/15 anonim ***** válasza:
93%

Hát nézd, mivel az unokatesód 16 éves lány, úgy gondolom ennyi idősen már elég nőies ahhoz hogy megmozgassa a férfiak fantáziáját. Te is férfi vagy, és az normális ha felizgulsz egy szép női testre. Viszont nézzük meg, mi nem normális?

Ha tudod, hogy ő az unokatestvéred, vagyis tudod hogy ez a vonzalom nem helyes, akkor, ha normális vagy, képes vagy azt mondani magadban: "Hú szép lány, igen. De azért mégiscsak az unokatestvérem, nem lehet köztünk semmi. Hiszen abból nagy bonyodalmak lennének. Úgyhogy nem is fogok semmi olyat tenni vele amiről fantáziálok."

De az már nagyon nem normális, ha ezt a vonzalmat képes vagy tettekre váltani. Hiszen a normális ember képes elnyomni a vonzalmát annak tudatában hogy egy rokonnal áll szemben.

2009. aug. 27. 17:11
 9/15 anonim ***** válasza:
39%
legalább családban marad:D és ne pontozzatok le léccy
2009. aug. 27. 17:21
 10/15 anonim ***** válasza:
60%
Ugyanmár, a fiú csak fantáziál. Nem tudom miért olyan felháborító ez. Nekem ne mondjátok, hogy ti sose fantáziáltatok még "tiltott" személyről... Szerintem ez még normális. Az már más helyzet lenne, ha elakarnád venni és gyereket szeretnétek... :D
2009. aug. 27. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!