Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kecskemét és környékén vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kecskemét és környékén vannak ázsiai származású 14-16 éves srácok? L

Figyelt kérdés

2013. jan. 7. 13:35
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Már megint te 41% ?
2013. jan. 7. 14:38
 12/23 anonim ***** válasza:
Ha te ezt elhiszed, hogy ez a gyerek Kínából származik akkor kb annyit is érsz.
2013. jan. 7. 14:42
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
én és válaszoltam mert nem tűröm el hogy a nevem miat gúnyolódjanak rajtam. csak neked akartam szivességet tenni de ha ilyen vagy hagyjuk. a41% meg azért mert kínában eltérő a kultúra és engem ilyen szellemben neveltek sokaknak nem egyezi a véleménye így az enyémmel
2013. jan. 7. 14:42
 14/23 anonim ***** válasza:
jobb lenne ha nem okoskodnál megfelelő informácio hiányában
2013. jan. 7. 14:43
 15/23 anonim ***** válasza:

Ekkora xar dumával akarsz csajt szerezni!

Fúúúú mekkora LÚZER vagy!!!

2013. jan. 7. 14:55
 16/23 A kérdező kommentje:
Ha ekkora ész vagy akk küldj magadról képet valami magyar újsággal Pen Is barátom ^*^
2013. jan. 7. 14:56
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
apád a lúzer te kis bu*i hogy csak ilyen retek kis korcsot sikerült összehoznia mint te... nem küldök én neked semmit ha már ilyen bunkó vgay keresgélj tovább úgyse nagyon fogsz mást találni más az ázsiai emberek ízlése. és még normálisan álltam hozzád...
2013. jan. 7. 15:10
 18/23 anonim ***** válasza:
Hát az utolsó válaszolónak üzenném ,hogy ilyen névvel még nem találkoztam(félig ázsiai vagyok,de lány).
2013. jan. 7. 19:06
 19/23 anonim ***** válasza:
Hát Kecskeméten szerintem necces a dolog, esetleg kinait találhatsz.. bp, szeged, vagy pécs esélyesebb lenne. Egyébként neked mindegy a nemzetiség, csak ázsiai legyen?? Csak mert ázsiai és ázsiai között is van különbség kulturálisan.
2013. jan. 7. 19:35
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem mindegy, legjobb japán vagy koreai lenne :D
2013. jan. 7. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!